Zmarta – Edullista lainaa 1 000-60 000 €

Zmarta logo

Zmarta on perustettu Isossa-Britanniassa vuonna 1983 ja sen visio on ollut alusta alkaen olla lainamarkkinoiden paras toimija. Pohjoismaihin se rantautui ensin Ruotsiin vuonna 1999 nimellä Bolåneservice. Vuonna 2003 nimeksi tulee Freedom Finance ja pääkonttorin paikaksi Ängelholm Ruotsin Skånessa. Toiminta laajenee vuonna 2007 Norjaan ja vuotta myöhemmin Freedom Rahoitus saapuu Suomeen.

Freedom Rahoituksesta tuli osa sijoitusyhtiötä H.I.G. Capitalia vuonna 2013. Vuonna 2015 lanseerattiin Zmarta-tuotemerkki Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Uuden tuotemerkin myötä syntyi Zmarta Group, joka kattaa kaikki konsernin tuotemerkit. Lokakuussa 2016 Zmarta Groupin omistajaksi tuli Bauer Media Group.

Lainaa jopa 60 000 euroon asti

Zmarta on uusi fiksu tapa hoitaa talousasiat ja saada rahoillesi vastinetta. Se tarjoaa uudenlaista rahoituspalvelua, joka auttaa vertailemaan ja kilpailuttamaan erilaisia lainaratkaisuja, jotta löydät juuri sinun taloudellesi sopivan vaihtoehdon. Zmartan lainahakemuksella tavoitat useita pankkeja ja luottolaitoksia. Zmarta on osa kansainvälistä Zmarta Group -konsernia ja sillä on yli 10 vuoden kokemus lainojen, vakuutusten ja sijoitusten kilpailuttamisesta ja välittämisestä.

Zmartan ominaisuuksia:

 • Turvallisuus. Zmarta noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja ja määräyksiä. Se seuraa jatkuvasti uusimpien tietoturvaratkaisujen kehitystä ja ottaa ne huomioon omissa ratkaisuissaan.
 • Helppous. Zmartan lainahakemuksella tavoitat useita lainanmyöntäjiä yhdellä kertaa. Se kilpailuttaa lainat puolestasi ja lopullisen päätöksen teet sinä.
 • Maksuton. Zmartan palvelut ovat maksuttomia.
 • Lainojen kilpailuttamisen ammattilaisia. Zmarta tekee aina kaikkensa löytääkseen asiakkailleen sopivimman lainaratkaisun ilman vakuuksia.
 • Palvelualtis. Nopea, ystävällinen ja yksilöllinen palvelu.

Oletko lainan tarpeessa? Unelmoitko ulkomaanmatkasta, design-laukusta, kodin elektroniikasta, remontista tai vanhojen laskujen maksamisesta?

Zmarta auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun. Se ei ole aina helppoa, koska pankkien ja rahoitusyhtiöiden vaatimukset vaihtelevat. Se tarjoaa vakuudetonta lainaa 1 000 €:sta jopa 60 000 € asti. Laina-ajan voit valita tarpeidesi mukaan yhdestä vuodesta 15 vuoteen.

Zmartan suuntaa-antava lainalaskuri

Täytä nettihakemus verkkosivuilla ja Zmarta ryhtyy etsimään sinulle parhaita lainaratkaisuja. Jos täytät hakemuksen aamupäivällä, saatat saada ensimmäiset lainatarjoukset jo samana päivänä.

Hakemuksen täyttämisessä on tärkeää, että täytät kaikki hakemuksessa pyydetyt tiedot mahdollisimman tarkasti. Vajaiden hakemusten käsittelyä varten asiakaspalvelusta ollaan yhteydessä. Täyttämällä kaikki tiedot heti, asia etenee aina rivakammin.

Zmartan lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja/kuluttajaluottoja, joita myöntävät pankit ja rahoituslaitokset. Kulutusluottoja otetaan kattamaan esim. kodin hankintojen, remonttien ja lomamatkojen kuluja.

Näin haet lainaa Zmartalta:

 1. Täytä yksi lainahakemus.
 2. Anna pankkien ja luotonantajien kilpailla sinusta.
 3. Saat mahdollisimman monta ehdotusta, jotta voit tehdä järkevän valinnan.
 4. Valitse paras lainatarjous ja hyväksy se allekirjoittamalla.
 5. Saat lainapäätöksen jälkeen rahat heti tilillesi.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 6 vuoden laina-ajalla. Avausmaksu 49 €, laskutuslisä 5 €/kk ja nimelliskorko 9,5 %. Kuukausierä 183 € ja takaisinmaksettava kokonaissumma 13 158 €. Todellinen vuosikorko 9,92 %.

Nimelliskorko vaihtelee välillä 4,99-20 %.

Ketkä voivat hakea Zmartan kulutusluottoa?

Jotta sinulla on mahdollisuus saada Zmartan kulutusluottoa, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

 • Vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Asuttava vakituisesti Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Korot ja lyhennykset

Zmarta ei myönnä itse lainoja tai tee luottopäätöksiä, vaan välittää hakemuksesi yhteistyössä oleville pankeille ja rahoituslaitoksille. Tämän jälkeen palvelun asiantuntijat käyvät läpi saamasi lainatarjoukset ja voit itse vertailla tarjouksia OmaTili-verkkopalvelussa.

Kun tarpeisiisi sopiva laina on löytynyt, saat Zmartalta puhelun. Näet alustavat lainatarjoukset muutaman arkipäivän kuluessa myös kirjautumalla palvelun OmaTili-osioon. Parhaassa tapauksessa saat useita tarjouksia, joista pääset valitsemaan sinulle sopivimman.

Lainaehdot määräytyvät tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttavat muun muassa lainanhakijan taloustilanne. Kuukausierä muodostuu koron, lainamäärän ja takaisinmaksuajan perusteella. Zmartan sivuilta löytyvällä laskurilla voit tehdä suuntaa antavia laskelmia kuukausierästä.

Voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan, kuten puolisosi kanssa. Kun lainahakemuksessa on kaksi hakijaa, mahdollisuus lainansaantiin kasvaa ja se vaikuttaa myös myönteisesti lainaehtoihin. Erityisen hyödyllinen rinnakkaishakija on suurempia lainasummia haettaessa.

Zmarta toimii yhteistyössä useiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Niitä ovat muun muassa Danske Bank, Bigbank, Santander, Collector Credit, Euroloan ja Svea Ekonomi.

Voit lyhentää lainaa joko lainasopimuksen mukaisesti ja tehdä ylimääräisiä maksuja milloin tahansa. Voit myös maksaa koko laina takaisin sovittua aikaisemmin. Poikkeavasta takaisinmaksusta kannattaa kuitenkin sopia erikseen luotonmyöntäjän kanssa.

Yhdistä lainasi ja pienennä kuukausikulujasi

Onko sinulla useampia kalliita pienlainoja ja useita osamaksusopimuksia? Zmarta auttaa sinua yhdistämään kaikki lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Se kilpailuttaa ja vertailee puolestasi lainavaihtoehtoja, jotta saat lainasi pienemmillä lainanhoito- ja kuukausikuluilla.

Zmartan missio on löytää sinulle edullisempia lainaratkaisuja ja tukea henkilökohtaista talouttasi. Yhdistämällä lainat ja velat yhdeksi lainaksi, saat usein paremmat ehdot ja pienemmän maksuerät. Täytä lainahakemus nyt, jotta Zmarta voi etsiä sinulle paremmat ehdot!

Yhteystiedot

Zmarta Suomi
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2207313-9

Puh. (09) 4241 4444
info@zmarta.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma-ke klo 8.00-20.00 ja to-pe klo 8.00-18.00.