Yritysluotto.fi – 3 000-100 000 € lainaa yritykselle

Yritysluotto.fi rahoittaa kaikenkokoisia ja -ikäisiä yrityksiä

Yritysluotto.fi tarjoaa 3 000-100 000 euron suuruisia nopeita lainoja 1-12 kuukauden maksuajalla kotimaisille yrityksille. Lainan kulut ovat kiinteät ja ne ovat samat jokaiselle hakijalle yritysmuodosta, yrityksen koosta, luottoluokituksesta tai taloustilanteesta riippumatta. Yrityslaina.fi:n myöntämät luotot vaativat yksityishenkilön omavelkaisen takauksen.

Yritysluotto.fi lyhyesti:

  • Lainasumma: 3 000-100 000 €
  • Laina-aika: 1-12 kk
  • Takaisinmaksu kuukausittain tasaerissä
  • Yhden henkilön omavelkainen takaus enintään 20 000 € lainoille
  • Kahden henkilön omavelkainen takaus yli 20 000 € lainoille
  • Avoin ja selkeä hinnoittelu: kiinteä palkkio sisältää kaikki kulut
  • Ei vaadita esinevakuuksia, kuten kiinteistöä tai osakkeita
  • Nopea hakemuksen käsittely ja päätös jopa samana päivänä

Yritysluottoa voivat hakea kaikki Kaupparekisterissä olevat suomalaiset yritykset. Edellytyksenä on, että yrityksellä ja/tai takaajalla tai takaajilla ei ole maksuhäiriöitä. Yrityksen ja vastuuhenkilöiden tulee olla luottokelpoisia. Luotto sopii kaikille yritysmuodoille, kuten osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimille.

Yritysluotto.fi:n lainalaskuri ja lainanhakuprosessi

Yritysluottoa haetaan aina avoinna olevasta verkkopalvelusta sähköisellä hakemuksella. Luoton hakemista varten tarvitset yrityksen nimenkirjoitusoikeuden yksin tai toisen henkilön kanssa, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sähköistä allekirjoitusta varten, yrityksen laskutustiedot, pankkitilin numeron sekä vastuuhenkilöiden ja takaajien nimet ja sähköpostiosoitteet. Jokaisen vastuuhenkilön ja takaajan on tunnistauduttava palveluun lainan ehtojen hyväksymistä varten.

Kun kaikki vastuuhenkilöt ja takaajat ovat hyväksyneet ja allekirjoittaneet lainaan ja takausvastuisiin liittyvät ehdot, hakemus siirtyy käsittelyyn. Arkisin ennen klo 16 saapuvat hakemuksen käsitellään heti ja lainapäätöksen saa jo samana päivänä. Hyväksytty laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille saman päivän aikana Nordean tililtä.

Korko, kulut ja takaisinmaksu

Yritysluotto.fi:n hinnoittelu on avointa ja selkeää. Kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki kulut (ml. korot). Näin tiedät jo etukäteen, mitä laina tulee yritykselle maksamaan. Maksukykyyn sopivaa kuukausierää on helppo mitoittaa palvelusta löytyvällä laskurilla.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Laskut lähetetään yrityksen laskutusosoitteeseen. Voit myös maksaa lainan kokonaan takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Yhteystiedot

Yritysluotto.fi / OPR-Yritysrahoitus Oy
OPR-Yritysrahoitus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Y-tunnus 2575602-3

Asiakaspalvelu:

Puh. 020 741 2032
Email. asiakaspalvelu@yritysluotto.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17.

www.yritysluotto.fi