Vippi.fi – Pikavippiä järkevämpi tililuotto

Vippi.fi - Palvelun tarjoaa Saldo

Vippi.fi on joustava ja jatkuva tililuotto, jolta voit tehdä haluamasi suuruisia nostoja oman tarpeesi mukaan luottorajasi puitteissa. Se toimii kuin oma pikavippi-tilisi. Tililuotto on kuitenkin huomattavasti vippejä edullisempi ja fiksumpi ratkaisu arjen yllättäviin menoihin.

Oman tilin avaamiseen tarvitaan vain yksinkertaisen lainahakemuksen täyttäminen. Tililuoton luottoraja voi olla 500 € pienempään tarpeeseen tai 2 000 € hieman suurempaan tarpeeseen. Nostoja ei tarvitse hakea erikseen, vaan oma tilisi on käytössäsi tekstiviestillä tai netissä omilla sivuilla. Vippi.fi -lainapalvelun taustalla on luotettava Tact Finance Oyj, jonka muita palveluja ovat muun muassa Saldo.com ja Laina.com.

Vippi.fi lyhyesti

Arjen yllätykset voivat horjuttaa tarkankin kuluttajan budjettia. Vippi.fi -tililuotolta voit tehdä joustavasti nostoja ja jakaa ostosten kulut useammalle kuukaudelle.

 • 500 tai 2 000 € jatkuvaluonteinen tililuotto
 • Tee omalta tililtäsi nostoja pienissä erissä tai vaikka kaikki kerralla
 • Voit tehdä nostoja missä ja milloin vain – SMS-viestillä tai netissä
 • Rahat siirtyvät tilillesi heti 24/7
 • Yksinkertainen ja helppo hakemus
 • Lisäpalveluiden avulla lisää joustoa
 • Auttaa elämän hankinnoissa!

Tililuoton hakeminen

Vippi.fi -tililuotto voidaan myöntää:

 • Täysi-ikäiselle
 • Oikeustoimikelpoiselle
 • Raha-asiansa hyvin hoitaneelle
 • Luottokelpoiselle
 • Vakituisesti Suomessa asuvalle henkilölle, jolla on käytössään
 • matkapuhelinliittymä ja
 • Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnukset.

Vippi.fi lainahakemus

Lisäksi lainanhakijan tulee täyttää lainanmyöntäjän erikseen määrittelemät lainanmyöntämiskriteerit.

Lainan hakemisessa henkilöllisyys todennetaan verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen hakija saa henkilökohtaisen tunnisteen palveluun kirjautumista varten. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat lainatarjouksen, johon voit tutustua rauhassa. Voit hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Myönnetty luottoraja on 2 000 € tai 500 € lainanmyöntäjän tekemästä riskiarviosta riippuen. Mikäli tulosi eivät riitä 2 000 € tililuottoon, saat 500 € jatkuvan tililuoton. Molemmat luotot toimivat luottokortin tavoin.

Lainan nostaminen

Myönteisen lainapäätöksen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen tililuotto on käytössäsi ja voit hallinnoida luottoasi itsenäisesti. Omalta tililtä löydät kaikki tililuottoa koskevat tiedot, kuten lainaehdot, luottovaran, tekemäsi nostot ja laskutustilanteen.

Voit tehdä luottotililtäsi vähintään 50 € nostoja kirjautumalla omilla sivuille tai tekstiviestillä luottorajan puitteissa, jonka jälkeen rahat siirretään ilmoittamallesi pankkitilille. Omien sivujen kautta nostettu summa siirretään 48 tunnin kuluessa hyväksytystä nostopyynnöstä. Voit nostaa rahat myös pikanostona kuuden tunnin kuluttua nostopyynnöstä tai reaaliaikaisesti, jolloin rahat ovat tililläsi 15 minuutin kuluessa. Pikanostot ovat maksullisia ja niiden hinnat on ilmoitettu Vippi.fi:n palveluhinnastossa.

Voit tehdä nostoja myös lähettämällä tekstiviestin VIPPI SUMMA numeroon 16520. Tekstiviestillä tai Vippi-mobiilisovelluksella tehdyt nostot siirretään pankkitilille reaaliaikaisesti ja ne ovat käytettävissä noin 15 minuutissa.

Hinnat

Vippi.fi -tililuoton hinnoittelu on joustava. Nostokulu on alk. 9,90 € + 5,0 % nostosummasta, korko alk. 1,99 %/kk (ei vuosi), nimelliskorko alk. 24 %, tilinhoitokulut 0-4,95 €/kk. Todellinen vuosikorko on alkaen 49,77 %. Voimassa olevat hinnat löydät lainapalvelun sivuilta ja omalta tililtäsi.

Tekemäsi nostot voit maksaa takaisin erissä osamaksulla tai kerralla. Kuukausittainen minimilyhennys on 50-150 € ja pienemmässä 500 € lainassa aina 100 €/kk. Esimerkiksi 2 000 € lainassa kuukausierä on 15 % lainan kokonaismäärästä, kuitenkin vähintään 50 € ja enintään 250 €.

Lasku erääntyy sen mukaan milloin olet hakenut lainaa. Samasta päivämäärästä alkaa myös koron laskeminen lainalle. Ensimmäinen lasku erääntyy 30 päivän kuluttua lainahakemuksen tekemisestä ja seuraavat laskut aina 30 päivän kuluttua edellisen laskun eräpäivästä. Lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää ja se löytyy myös omilta sivuiltasi. Eräpäivää on mahdollista siirtää lisäpalveluiden avulla.

Laskutustavaksi voit valita jo hakuvaiheessa sähköposti- tai paperilaskun, joista jälkimmäinen on lisämaksullinen.

Lisäpalvelut

Lainanmyöntäjä tarjoaa asiakkailleen myös lisäpalveluita, jotka tekevät tililuoton käytöstä entistä joustavampaa. Näet tarjolla olevat lisäpalvelut omilta sivuiltasi.

Lisäpalveluja ovat esimerkiksi:

 • Eräpäivän siirtäminen
 • Laskutustavan muuttaminen
 • Lyhennysvapaa kuukausi
 • Kuukausierän pienentäminen määräajaksi
 • Maksuvapaa kuukausi

Yhteystiedot

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Y-tunnus: 2360614-4

Puh. 010 219 5500
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.00-20.00, la klo 10.00-18.00 ja su klo 12.00-18.00.

www.vippi.fi