Saldo.com – Joustavaa lainaa heti 500-2 000 €

Saldo.com on Tact Group Oy:n uusi asiakasystävällinen, joustava ja helposti lähestyttävä lainapalvelu, joka tarjoaa kilpailukykyisiä lainatuotteita henkilöasiakkaille. Tact Group Oy on palvellut yli 300 000 asiakasta Suomen lisäksi Ruotsissa ja Puolassa. Se kehittää ja suunnittelee rahoitusalan lainatuotteita, jotka ovat käytettävissä vaivattomasti ja modernia teknologiaa hyödyntäen.

Saldo.comin motto on “extraordinary living” ja se on kohtuullisella korolla toimiva joustolaina. Laina toimii luottokortin tavoin, mutta ilman muovista maksuvälinettä. Liikkuvalle ihmiselle suunnattu luotto kulkee mukanasi ja yhdellä hakemuksella saat käyttöösi 500 € tai jopa 2 000 € luottorajan. Tätä luottoa voit käyttää aina kun haluat – aina kun tarvitset!

Saldo.com - Se suomalainen arjen rahoittaja

Saldo toimii suomalaisten arjen rahoittajana ja turvallisena kumppanina silloin, kun tarvitset kuukausibudjettiisi pientä joustoa. Lainan luottorajat on suunniteltu siten, että mahdollisimman moni löytäisi lainavalikoimasta omalle maksukyvylleen sopivan lainan. Lainapalvelu tarjoaa lainalle henkilökohtaisen hinnoittelun, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Voit tehdä joustavasti pieniä nostoja 24 tuntia vuorokaudessa vaikka joka päivä tai nostaa vaikka koko summan kerralla. Saldon lisäpalvelut tekevät lainan käyttämisestä joustavaa, huoletonta ja turvallista. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa siihen pieneen ylimääräiseen, joka tekee arjesta juhlaa.

Saldo-laina on 2 000 € jatkuvaluonteinen luotto

Saldo.comista voit hakea 500-2 000 € Saldo-lainaa, jolta voit tehdä nostoja aina kun tarvitset. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja tietysti myös ilmaista. Hakemus on lyhyt, eikä erillistä tulo- tai palkkaselvitystä tarvita. Lainapäätöksen saa välittömästi. Luottoraja määräytyy hakijan henkilökohtaisen maksukyvyn mukaisesti.

Tililtä voi tehdä nostoja tekstiviestillä tai netissä koska vain ja missä vain. Lainapalvelu on avoinna 24 h vuorokaudessa. Nostojen takaisinmaksu on joustavaa. Kuukausittainen minimilyhennys on 50-250 € Saldon luottorajasta riippuen.

Esimerkkilaina: 1 500 € luotto, lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko alk. 24 %. Kuukausittain 12 erässä takaisin maksetun luoton kokonaiskustannut 1 894 €. Todellinen vuosikorko 56,23 %.

Lainan minimi maksuaika on 3 kk ja maksimi 30 kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Ketkä voivat saada Saldo-lainaa?

Saldon myöntämisessä huomioidaan useita tekijöitä, mutta vähintään seuraavien perusedellytysten on täytyttävä:

  • Vähintään 18 vuoden ikä.
  • Raha-asioiden moitteeton hoito (ei maksuhäiriöitä).
  • Vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.
  • Verkkopankkitunnukset.

Saldo-lainan avaaminen

Saldo-lainan avaaminen on helppoa ja siihen tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin aikaa.

  1. Valitse lainasumma, jonka tarvitset nyt.
  2. Vastaa muutamaan kysymykseen.
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.

Hakemuksessa sinulle voidaan tarjota omaan taloudelliseen tilanteesi sopivaa 500 € tai 2 000 € luottorajaa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit päättää haluatko nostaa rahaa heti pikanostona tai ottaa sen edullisemmin 6 tai 48 tunnin viiveellä.

Ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua ensimmäisestä nostostasi. Jatkossa voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa ja oman tarpeesi mukaan.

Saldon käyttäminen

Kun olet saanut lainahakemuksesi on hyväksytty ja olet allekirjoittanut sen voit käyttää lainaa arjen tukena ostosreissuilla, mökillä, matkoilla tai verkkoostoksiin missä tahansa, missä puhelin on mukanasi.

Saldo-lainalta voit tehdä nostoja lähettämällä tekstiviestin SALDO SUMMA numeroon 16520. Nostoviesti on maksuton, mutta itse nostosta menee hinnaston mukainen hinta.

Voit tehdä nostoja myös 6 tai 48 tuntia etukäteen kirjautumalla Omille sivuille henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla tai verkkopankkitunnuksillasi. 48 tuntia viiveellä ajoitetusta nostosta veloitetaan vain perusnostokulu.

Saldoa maksetaan takaisin laskulla. Sinulla on mahdollisuus valita taloudellisen tilanteesi mukaan, haluatko maksaa vain vaaditun kuukausierän tai lyhentää lainaa isommalla summalla. Voit maksaa myös koko lainan takaisin kerralla.

Tekemistäsi nostoista veloitetaan henkilökohtaisen hinnaston mukaiset kulut ja kuukausikorko, joka on alkaen 1,99 % kuukaudessa.

Joustolasku tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskuja osana Saldo-lainaa tai omana palvelunaan. Voit ladata laskusi palveluun ja saada kuukausibudjettiin enemmän liikkumavaraa. Voit siis maksaa laskun suoraan Saldolta.

Saldoon liittyy useita lisäpalveluita, joita voi ottaa käyttöön Omilta sivuilta. Lisäpalveluja ovat muun muassa laskutustavan muutos, eräpäivän valinta, lyhennysvapaa kuukausi, minimilyhennyksen muutos ja saldon korotus, joista viimeksi mainittu on tarjolla vain osalle asiakkaista.

Yhteystiedot

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Y-tunnus: 2360614-4

Puh. 010 219 5500
Email: asiakaspalvelu@saldo.com

Asiakaspalvelu avoinna ark. klo 8.00-20.00, la klo 10.00-18.00 ja su klo 12.00-18.00.

www.saldo.com