Rahoitu.fi – Rauhallista lainaa 50 000 € asti

Rahoitu.fi -palvelun logo "Rauhoita taloutesi"

Rahoitu.fi on suomalainen Salus Group Oy:n lainapalvelu, joka on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia rahoitustarpeissa. Palvelun tarkoitus on auttaa lainanhakijaa ja lainanmyöntäjää löytämään toisensa sekä löytämään paras mahdollinen laina kilpailutuksen kautta. Rahoitu.fi on nopea, turvallinen ja täysin maksuton palvelu. Se saa palkkionsa suoraan yhteistyökumppaneiltaan, jotka ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä. Yhtiölle on myönnetty toiminnastaan Avainlippu-tunnus.

Rahoitu.fi -palvelusta voit hakea 2 000-50 000 euron lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Hakemuksen lähettämisen jälkeen siirryt automaattisesti asiakkaille tarkoitettuun OmaRahoitu.fi -palveluun, jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja päättää, minkä niistä hyväksyt. Kokenut ja asiakaslähtöinen asiakaspalvelu tarjoaa tarvittaessa henkilökohtaista palvelua ja auttaa lainanhakuprosessissa.

Rahoitu.fi lyhyesti:

  • Lainasumma 2 000-50 000 €
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia
  • Todellinen vuosikorko 4,5-50,5 %
  • Turvallinen, nopea ja maksuton palvelu

Lainan hakeminen Rahoitu.fi -palvelussa

Lainaa voivat hakea vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa haetaan täyttämällä maksuton lainahakemus. Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuun käytettävä laina-aika. Rahoitu.fi -palvelun suuntaa-antava lainalaskuri antaa arvioidun kuukausierän suuruuden, joten lainasummaa ja -aikaa on helpompi suunnitella.

Rahoitu.fi -palvelun lainalaskuri

Sen jälkeen täytä hakemuksessa kysyttävät henkilö-, yhteys-, tulo- ja muut tiedot. Jos sinulla on useita vanhoja pienlainoja ja haluat yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, laita raksi kohtaan “olen yhdistämässä lainoja”. Jos haet lainaa yhteis- eli rinnakkaishakijan kanssa, täytä myös hänen tiedot. Hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa, lainan myöntäminen on helpompaa ja saatte todennäköisesti myös paremmat lainaehdot.

Tutustu huolella lainanvälityspalvelun käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen, ja anna suostumus tarkastaa tietosi kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä.

Esimerkkilaina: 10 000 € luotto 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Avausmaksu 95 €, laskutuslisä 5 €/kk. Kuukausierä tällöin 233 €/kk. Takaisinmaksettava summa 13 958 €, nimelliskorko 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Rahoitu.fi -palvelun kautta haettavissa lainoissa lainasumma voi olla 2 000-50 000 €, laina-aika 1-15 vuotta ja todellinen vuosikorko minimissään 4,5 % ja enintään 50,5 %. Luotonmyöntäjät antavat lainatarjouksensa asiakaskohtaiseen arvion perusteella.

Pankit vaativat säännöllisessä työsuhteessa olevilta ja työkyvyttömiltä henkilöiltä kopion uusimmasta palkkakuitista sekä mahdollisista tuista. Asiakirjojen tulee olla uusia, alle kaksi kuukautta vanhoja, ja niissä tulee olla merkitty maksaja, kuten työnantaja.

Muista täyttää hakemukseen kaikki palkka- ja eläketulot ja muut tulot, kuten vuokratulot, sivutulot, elatusavut, lapsilisät ja muut tulot. Varmista, että täyttämäsi tiedot ovat oikeat ja sinulla on tarvittavat asiakirjat valmiina. Mikäli hakemuksessa on puutteita, Rahoitu.fi ottaa yhteyttä puutteiden korjaamiseksi.

Valitsemastasi tarjouksesta, lainasummasta ja luotonantajasta riippuen rahojen saaminen tilille voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Pienemmät lainasummat saa usein tilille suurempi summia nopeammin. OmaRahoitu-palvelussa voit seurata lainaprosessin edistymistä reaaliajassa.

Paranna mahdollisuuksia saada myönteinen luottopäätös

Luotonantajat käyvät tarkasti läpi kaikki saamansa lainahakemukset, joissa olevien tietojen perusteella saat joko myönteisen tai kielteisen luottopäätöksen. Tästä syystä on tärkeää täyttää hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot huolellisesti ja varmistaa niiden oikeellisuus.

Jokaisella luotonantajalla on oma hakemustenkäsittelyprosessi, joten lainanvälittäjät, kuten Rahoitu.fi, eivät voi vaikuttaa luottopäätökseen.

Mahdollisuus myönteiseen lainapäätökseen on parempi, kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Näin erityisesti suurempia lainasummia haettaessa. Rinnakkaishakijan kanssa voit kilpailuttaa lainallesi paremman koron ja ehdot.

Rinnakkaishakija voi olla samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso, kumppani tai vaikkapa vanhemmat, sukulainen tai ystävä. Rinnakkaishakijasta on hyötyä erityisesti silloin, jos päähakijan tulot ovat yksin pienehköt, hänellä on luottohäiriömerkintä tai haet suurempaa lainaa. Rinnakkaishakija on päähakijan kanssa yhteisvastuussa otettavasta lainasta.

Voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa valitsemalla lainahakemuksen sivulla 2 kohdan “lisää rinnakkaishakija”.

Yhdistä useampi laina yhdeksi edulliseksi

Rahoitu.fi -palvelussa voit hakea myös nykyisten pienlainojesi yhdistämiseksi yhdeksi, usein edullisemmaksi lainaksi. Uudella lainalla maksat vanhat lainasi pois ja saat edullisemman kuukausittaisen lyhennyserän.

Yhteystiedot

Rahoitu.fi / Oy Salus Group Ab
Cygnaeuksenkatu 8
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2765805-6

Asiakaspalvelu

Puh. 03-4109 2000 tai +3589 2316 3052

www.rahoitu.fi
facebook.com/rahoitu