Rahapalvelu – Uusi edullinen kulutusluotto

Rahapalvelun logo

Rahapalvelu.fi on Credit24:n vuonna 2017 avattu lainapalvelu, joka tarjoaa järkihintaisia kulutusluottoja 4 000 euroon asti.

Rahapalvelu ja Credit24 ovat IPF Digital Finland Oy:n omistamia lainapalveluita. IPF Digital Finland on rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc -konsernia. Sillä on toimintaa 13 maassa ja sen palveluksessa työskentelee noin 7 000 ihmistä. IPF Digital Finland on rekisteröity luotonantaja ja saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan (2011/PU215A) myöntää kulutusluottoja Suomessa. Yhtiö on palvellut yli 700 000 laina-asiakasta Credit24- ja Sving-tuotemerkkien alla.

Rahapalvelu.fi lyhyesti

  • Lainatyyppi: Jatkuva luotto
  • Lainamäärä: 50-4 000 €
  • Laina-aika: 3-36 kk
  • Joustava luotto, jossa nostat vain mitä tarvitset
  • Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu – maksat vain nostamastasi luotosta
  • Turvallinen palvelu, jonka takana on suomalainen rahoitusyhtiö
  • Luottopäätös heti ja rahat tilille nopeasti – jopa 15 minuutissa!

Luoton hakeminen on helppoa ja ilmaista

Aloita luoton hakeminen palvelun etusivulta löytyvällä lainalaskurilla, jolla voit mitoittaa kuukausierän maksukykyysi sopivaksi. Syötä laskuriin ensin tarvitsemasi lainasumma ja -aika ja jatka hakemukseen.

Rahapalvelu.fi:n lainalaskuri

Valitse haluamasi lainasumma ja saat alkaen hinnan luoton kuukausierälle. Lopullinen kuukausierä arvioidaan luotonhakijan maksukyvyn mukaisesti. Lainan korko on henkilökohtainen ja muodostuu hakijalle tehtävän luottokartoituksen jälkeen. Saat oman tarjouksesi täyttämällä hakemuksen.

Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja täytä lainahakemus loppuun. Saat luottopäätöksen heti ja voit allekirjoittaa sen. Sopimuksesta ei synny kuluja ennen kuin nostat luottoa käyttöösi.

Luoton nostamisen jälkeen voit nostaa tarvittavan rahamäärän pankkitilillesi. Keskimääräinen siirtoaika tilille on noin 15 minuuttia (klo 8-22 välisenä aikana).

Tutustumistarjous: Uusille asiakkaille nyt 1 kuukausi korko 0 % ja kulut 0 €. Etu on voimassa rajoitetun ajan!

Huom. Mikäli sinulla on olemassa oleva Credit24-tili, et voi hakea Rahapalvelun luottoa, vaan sinut ohjataan Credit24-sivuille.

Lainan kulut ja korot

Rahapalvelun laina on jatkuva luotto 100-4 000 € luottorajalla ja 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy vain nostetusta luotosta.

Palvelun hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää. Palveluhinnasto löytyy etusivulta. Luoton avausmaksu on 0 €, tilinhoitomaksu 0 € ja nostopalkkio 6,95 % nostettavasta summasta. Ensimmäinen nosto on ilmainen, jonka jälkeen nostoista veloitetaan palveluhinnaston mukainen maksu. Nostopalkkio on vähintään 5 €/nosto. Rahapalvelu tarjoaa yhden noston ilman nostopalkkiota myös luottorajan korotuksen yhteydessä.

Kuluttajasuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko 1 500 € luotolle 12 kuukauden maksuajalla on minimissään 49,85 % ja maksimissaan 153,63 %.

 

Joustava takaisinmaksu

Rahapalvelun luotossa voit itse päättää haluatko säästää kuluissa ja maksaa kaiken takaisin kerralla, lyhentää velkaa 36 kuukauden maksuerissä tai jotain siltä väliltä. Näet tiedon avoimista laskuistasi Credit 24 Online -palvelusta.

Voit valita tilanteeseesi sopivan eräpäivän lainahakemuksen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online -palvelussa. Eräpäivän muutoksesta jälkikäteen veloitetaan 5 €, joka lisätään laskun minimikuukausierään. Eräpäivän osuessa viikonlopulle, se siirtyy seuraavalle pankkipäivälle.

Luottoon sisältyy yksi maksuvapaa kuukausi vuodessa, jolloin sinun ei tarvitse lyhentää lainaasi. Maksuvapaasta kuukaudesta veloitetaan 20 € suuruinen palvelumaksu. Maksuvapaan kuukauden korko ja muut kulut lisätään seuraavien laskujen minimikuukausierään. Maksuvapaa on käytössä vain siinä tapauksessa, että olet maksanut edelliset laskusi ajallaan ilman maksuviiveitä. Rahan nostaminen ei ole mahdollista maksuvapaana kuukautena.

Voit ottaa halutessasi käyttöön eräpäivän muistutuspalvelun Credit24 Online -palvelussa.

Yhteystiedot

Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24, joka palvelee arkisin klo 9-17.

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Y-tunnus: 1979999-1

Puh. 0800 144 344 (ilmainen).
Email: asiakaspalvelu@credit24.fi.

Asiakaspalvelu palvelee aukioloaikoina.

www.rahapalvelu.fi