Rahalaitos – Kilpailuttaa 500-50 000 € lainan puolestasi

Rahalaitos logo

Rahalaitos.fi on lainanvälityspalvelu, joka on auttanut jo kymmeniätuhansia suomalaisia löytämään itselleen sopivan lainan netistä. Se toimii yhteistyössä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten ja luotonmyöntäjien kanssa. Rahalaitos on osa vuonna 2001 perustettua Eone Oy:tä, jolle on myönnetty korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus useana peräkkäisenä vuotena. Rahalaitos.fi -palvelulla on oikeus käyttää Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-tunnusta.

Lainanvälittäjät ovat olemassa asiakkaitaan varten. Ne toimivat yhteistyössä lukuisten luotettavien luotonmyöntäjien kanssa voidakseen tarjota sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tämä tarkoittaa, että saat yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, eikä sinun tarvitse lähettää jokaiselle erillistä hakemusta. Voit seurata hakuprosessia reaaliajassa ja valita lainatarjouksista parhaan. Luotettavan lainanvälittäjän kautta saat lainasi yleensä edullisemmin ja nopeammin, kuin hakiessasi lainaa vain yhdestä paikasta. Ja mikä parasta, palvelun käyttö on täysin ilmaista, koska lainanvälittäjä saa palkkionsa suoraan lainanmyöntäjältä.

Rahalaitos.fi toimii yhteistyössä muun muassa seuraavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa: Avida Finans, Bigbank, Cashbuddy, Collector Bank, Credento, Credigo, Euroloan, Fellow Finance, Halino, Laina.fi, Lainaamo, My Lender, Nordax Bank, Ostosraha, Resurs Bank ja Svea Ekonomi.

Rahalaitos lyhyesti

 • Voit hakea 500-50 000 € lainaa
 • Maksuaika 1-15 vuotta
 • Kuukausierä alkaen vain 44 €/kk
 • Yhdellä helpolla, nopealla ja ilmaisella hakemuksella monta tarjousta, valitse edullisin laina
 • Seuraa hakuprosessia reaaliajassa
 • Lainapäätös jo 5 minuutissa – rahat tilille jopa saman päivän aikana
 • Lainasumman voit käyttää miten ja milloin haluat
 • Henkilökohtaista apua laina-asioihin
 • 100 % suomalainen palvelu ja lainanvälittäjä

Järkevät lainaehdot kilpailutuksella

Rahalaitoksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainahakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa ja saat luottopäätöksen heti. Useimmissa tapauksissa saat myös rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Vakuudeton laina tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa mitään omaisuutta, kuten asuntoa tai autoa, vakuudeksi lainalle. Et myöskään tarvitse takaajia lainan hakemiseen. Lainan saaminen edellyttää kuitenkin, että maksukykysi on riittävä lainakulujen hoitoon ja lainan takaisinmaksuun.

Lainaan ei tarvitse asettaa myöskään toista henkilöä takaajaksi. Näin vain sinä lainanhakijana vastaat lainasta ja sen takaisinmaksusta. Tämä onnistuu, koska lainanantajat tarkistavat maksukykysi ennen luottopäätöksen tekemistä.

Rahalaitoksen lainahakemuksella tavoitat useita lainanantajia

Rahalaitoksella voit hakea yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta pankeilta rahoituslaitoksilta. Rahalaitos toimittaa hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen, kilpailuttaa ne ja valitsee edullisimman sinulle. Sinä säästät sekä aikaa että vaivaa ja voit olla varma, että saat aina järkevimmän mahdollisen lainan.

Lainan hakeminen on 100 % ilmaista; ei palvelumaksuja tai muitakaan kuluja, eikä hakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään. Täytä hakemus, käy lainatarjoukset rauhassa läpi ja päätä vasta sitten haluatko hyväksyä jonkun tarjouksista.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, voit kirjautua Oma-rahalaitos.fi -palveluun ja vertailla saamiasi lainatarjouksia reaaliajassa. Halutessasi Rahalaitoksen lainaneuvojat auttavat sinua henkilökohtaisesta parhaan lainatarjouksen valitsemisessa.

Useimmat saavat lainatarjouksia jo saman päivän aikana. Valitsemastasi lainanmyöntäjästä riippuen rahat voidaan maksaa tilillesi joko samana päivänä tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Ketkä voivat hakea lainaa Rahalaitokselta?

 • Ikä 20 vuotta
 • Vähintään 7 200 € vuositulot
 • Ei julkisia maksuhäiriöitä

Lainaa voi hakea myös toisen henkilön eli rinnakkaishakijan kanssa. Lainanhaku rinnakkaishakijan kanssa parantaa usein mahdollisuuksia saada laina ja madaltaa sekä lainan korkoa että lainanhoitokuluja. Rinnakkaishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka vastaa lainasta päähakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen.

Turvallinen palvelu

Lainahakemuksella kerätyt henkilötiedot pyydetään vain lainahakemuksen käsittelyä varten ja niitä käsitellään luottamuksellisesti. Verkkoyhteys on suojattu turvallisella SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihisi.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla useita pienempiä lainoja? Maksatko lainakuluja usealle lainanmyöntäjälle kuukausittain?

Rahalaitos tarjoaa myös mahdollisuutta yhdistää korkeakorkoiset pienlainat, kuten pikavipit, kulutusluotot, luottokorttivelat ja osamaksut, yhdeksi isommaksi lainaksi 50 000 euroon asti. Lainojen yhdistämisellä saat pidemmän maksuajan ja säästät huomattavasti koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lisäksi sinun tarvitsee muistaa vain yhden lainanlyhennyksen eräpäivä.

Yhdistämällä lainasi saat useita etuja:

 • Säästät lainanhoitokulkuissa
 • Helpotat henkilökohtaisen talouden hallintaa
 • Lisäät joustavuutta talouteesi
 • Saat pidemmän maksuajan yhdelle lainallesi.

Korot, kulut ja takaisinmaksu

Lainan korko ja kulut riippuvat hakijan ja pankin tai rahoituslaitoksen välisen lainasopimuksen mukaisesti. Useimmat lainanmyöntäjät määrittelevät korkonsa lainanhakijan maksukyvyn mukaisesti. Tarkista lainasummat, korot ja takaisinmaksuajat lainatarjouksista.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Esimerkkikorkona 10,4 % ja takaisinmaksu 214,40 € kuukausierissä. Takaisinmaksettava summa 12 866,64 €.

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5-50,5 % välillä.

Voit milloin tahansa lyhentää lainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen pois kokonaan. Lainan ennenaikaisen takaisinmaksun voi tehdä ilman lisäkuluja ja korkoja maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Yhteystiedot

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus: 1716336-7

Puh. 09 2311 3670
Email: info@rahalaitos.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma-to klo 9.30-16.30 ja pe klo 9.30-15.00.

www.rahalaitos.fi