Omalaina – Kilpailuta ja löydä paras lainatarjous

OmaLaina.fi on LVS Brokers Oy:n kotimainen lainapalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi lainanantajat ja etsii sinulle parhaan lainatarjouksen yhteistyökumppaneiltaan, joihin lukeutuu useita luottoja myöntäviä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Saat yleensä useita lainatarjouksia ja kilpailutuksen voittanut yhteistyökumppani on yhteydessä hakijaan. Voit valita kannaltasi parhaan lainatarjouksen ja saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Ja mikä parasta, palvelun käyttö on täysin maksutonta!

OmaLainan yhteistyökumppaneita ovat Aasa, Bigbank, Cashbuddy, Credigo, Euroloan, Fellow Finance, FIN Yritysrahoitus, Halino, Laina.fi, Lainaaja.fi, Lainaamo, Lainasto, Luotottaja, MyLender, Ostosraha, Risicum ja Yritysluotto.fi.

Palvelun tarjoaa LVS Brokers Oy, joka ei itse tarjoa lainoja tai myönnä niitä, vaan vastaanottaa yksityishenkilöiden lainahakemuksia ja välittää niitä yhteistyökumppaneilleen. Kumppanit ovat suoraan yhteyssä lainanhakijaan ja he voivat keskenään neuvotella sopimuksesta ja tehdä lainaa koskevan sopimuksen. Lainaa koskeva sopimus syntyy yhteistyökumppanin ja lainanhakijan välille, eivätkä OmaLaina.fi tai LVS Brokers Oy ole sopimuksen osapuolia.

OmaLaina.fi lyhyesti

 • Hae edullista lainaa 100-50 000 €
 • Laina-aika 1-10 vuotta
 • Palvelu kilpailuttaa lainahakemuksen useilla luotonantajalla
 • Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana
 • OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu ja sillä on yli 300 000 asiakasta
 • Turvalliset yhteydet, joten tietosi pysyvät varmasti turvassa.

Ketkä voivat hakea lainaa?

OmaLainan kautta lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Lainaa voivat hakea myös opiskelijat ja työttömät, mutta tällöin luottoluokituksesi ei todennäköisesti ole niin hyvä kuin säännöllisiä tuloja omaavilla. Mikäli olet osa-aikatyössä, lainan myöntäminen on mahdollista. Myös eläkeläisille voidaan myöntää lainaa, jos tulosi ovat riittävät. Keskimäärin eläkeläisten, opiskelijoiden ja työttömien on vaikeampi saada lainaa. Luotonantajat edellyttävät, että lainanhakijan tulot riittävät lainan takaisinmaksuun.

Myös henkilöt, joilla on maksuhäriömerkintä voivat hakea lainaa, mutta lainatarjousten saaminen on selvästi epätodennäköisempää.

Lainan hakeminen OmaLainan kautta

OmaLainan lainahakemus

Lainan hakeminen OmaLaina.fi -palvelussa tapahtuu kokonaan netissä. Täytä lainahakemus ja palvelu välittää sen suojatun SSL-yhteyden kautta yhteistyöluotonantajille. Saat alustavat lainapäätöksen heti.

Lainahakemuksessa kysytään muun muassa seuraavia tietoja:

 1. Henkilötiedot
 2. Asuminen ja yhteystiedot
 3. Koulutus ja työ
 4. Velat ja menot
 5. Luottokortit
 6. Pankkitiedot

Välittömästi saatava lainapäätös on alustava. Sen antamisen jälkeen lainanantaja saattaa vielä tarkistaa tietosi ja pyytää liitteitä ennen lopullista lainapäätöstä. Osa luotonmyöntäjistä lähettää lainatarjouksen sähköpostiisi, jonka jälkeen voit päättää hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen. Luotonantajasta riippuen voit saada pankkitunnistautumisen jälkeen rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Lainasumma vaikuttaa rahojen saamisen nopeuteen. Pienemmät lainat maksetaan tyypillisesti heti, kun taas suuremmissa summissa luotonantaja voi pyytää kopioita tositteista, kuten palkka- tai eläketodistusta. Yleisesti ottaen muutaman tuhannen euron lainasummissa rahat maksetaan nopeasti ilman todistusten lähettämistä.

Voit hakea lainaa myös toisen hakijan eli yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettaessa todennäköisyys lainan myöntämiselle on yleisesti ottaen parempi. Lisäksi saatte toisen hakijan kanssa todennäköisesti paremmat lainaehdot, kuten alhaisemman koron.

OmaLaina.fi toimii lainasopimuksen syntymisessä välittäjänä. Se toimittaa lainahakemukset lainanantajille ja kilpailuttaa lainatarjoukset. Palvelu ei itse vaikuta lainapäätökseen ts. se ei hyväksy tai hylkää asiakkaidensa hakemuksia. Kielteinen lainapäätös johtuu yleensä siitä, että luotonantajien sisäisen arvion perusteella tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Kulut ja korot

Lainan korko riippuu lainanmyöntäjästä. Voit tarkistaa koron sinulle lähetettävästä lainatarjouksesta ja lainasopimuksesta, kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet sen.

Lainojen korkokaton vuoksi lainan todellinen vuosikorko voi olla maksimissaan 50 % + korkolain mukainen viitekorko. Keskimäärin OmaLainan kautta haettavien todellinen vuosikorko on varsin edullinen, noin 10-20 % luokkaa.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Avausmaksu 5 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk. Esimerkkikoron ollessa 9,5 % kuukausin takaisinmaksettava erä on 271,50 €/kk ja takaisinmaksettava summa yhteensä 13 050 €. Todellinen vuosikorko 11,76 %.

Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakasarviointiin perustuen. Lopullinen lainasumma, laina-aika, kuukausierä ja todellinen vuosikorko löytyy lainasopimuksesta. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19-50,5 %, lainasumma 100-50 000 € välillä ja laina-aika 1-10 vuoden välillä.

Yhteystiedot

LVS Brokers Oy
Jaakonkatu 3 B (7. krs)
PL 644
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2521965-8

asiakaspalvelu@omalaina.fi

www.omalaina.fi