Miten sivusto toimii?

Miksi käyttää meitä?

  • Vertailemme enemmän lainanantajia ja lainatuotteita kuin muut vertailusivustot.
  • Olemme täysin itsenäisiä ja riippumattomia. Emme ole minkään massiivisen rahoituslaitoksen omistama.
  • Teemme edullisimpien lainojen löytämisestä yksinkertaista.
  • Emme kerää henkilökohtaisia tietoja käyttäjistämme ja voit vapaasti käyttää palveluamme ilman, että luovutat tietojasi.
  • 100 % kotimainen palvelu.

Ovatko vertailut luotettavia?

Sivustoltamme löydät yli 60 lainanantajan tarjoamien pienlainojen, kulutusluottojen, yrityslainojen ja muiden lainatuotteiden tarkat tiedot. Saamme vertailujen kokoomatiedot lainatuotteista, niiden lainasummista, laina-ajoista, koroista, todellisista vuosikoroista, ikärajoista ja muista vaatimuksista suoraan lainanantajilta, joten voit luottaa siihen, että tiedot ovat ajan tasalla. Muualla sivustolla esitettävät tiedot tarkistetaan säännöllisesti ja korjataan tarvittaessa nopeasti.

Seulomme jokaisen sivustolla esiteltävän lainapalvelun, jotta ne täyttävät vaatimuksemme ja voit luottaa, että ne ovat laillisia. Emme voi valitettavasti suositella lainanantajien tuotteita, taata niiden tarjoamien palveluiden laatua tai vastata niiden sivustoilla esitettävistä tiedoista. Emme voi myöskään tarjota taloudellista neuvontaa.

Miten te tienaatte rahaa?

Vertailusivustot tienaavat rahaa, mikäli käyttäjämme ostavat sivustollamme esitetyn tuotteen tai palvelun. Tästä ei koidu Sinulle lisäkustannuksia. Vertailumme käyttö on täysin ilmaista ja saat kauttamme täysin saman hinnan kuin jos valitsisit heidän lainatuotteen suoraan. Tunnistat kaupallisessa yhteistyössä kanssamme olevat yritykset vihreista nappuloista.

Keräättekö käyttäjien tietoja?

Ei, emme kerää mitään käyttäjiä yksilöiviä tietoja. Emme kerää käyttäjien henkilötietoja, yhteystietoja tai sähköpostiosoitteita, välitä tai myy niitä kolmansille osapuolille, emmekä koskaan, missään olosuhteissa lähetä sähköpostia massapostituksena.

Sivustolla käytetään evästeitä, joiden tarkoitus on mahdollistaa tarjoamamme toiminnot sekä parantaa käyttäjäkokemusta. Lue lisää evästeistä ja yksityisyydestä täältä.

Mikäli Sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä täällä.