Limiitti – 500-2 000 € laina, ensinosto ilman nostokuluja

Limiitti.fi on suomalainen lainapalvelu, jonka taustalla on vuonna 2006 perustettu Tact Finance Oyj. Se on osa kuluttaja- ja yrityslainoja Euroopassa tarjoavaa Tact Groupia. Tact Finance kehittää asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalan palveluita. Se on rekisteröitynyt Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja viranomaismääräyksiä.

Limiitti tarjoaa 500 tai 2 000 € lainoja henkilökohtaisella hinnoittelulla. Luottokortin tavoin toimiva luotto on muodoltaan jatkuva laina, jolta nostat sen verran kuin tarvitset silloin kun tarvitset. Kulutusluottojen kuukausikorko on alkaen vain 1,99 % ja uudet asiakkaat saavat 100-300 € ensinoston ilman nostokuluja.

500 tai 2 000 € laina jota käytät kun tarvitset

Limiitti ei ole pika- tai pienlaina, vaan jatkuvaluonteinen laina. Sinulle voidaan myöntää 500 € tai 2 000 € suuruinen laina, mutta sinun ei tarvitse nostaa tililtäsi koko summaa heti. Voit määritellä lainaa hakiessasi kuinka paljon tarvitset nyt ja jos tarvitset tulevaisuudessa lisää, voit tehdä uuden noston.

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä nostoja verkkopalvelun Omien sivujen kautta tai tekstiviestillä.

Ketkä voivat saada Limiitti-lainaa?

 • Ikä vähintään 18 vuotta.
 • Raha-asiansa mallikkaasti hoitaneet.
 • Ei luottohäiriömerkintöjä.
 • Vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

Limiitti-lainan hakeminen

Limiitti-lainahakemuksen ttäyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemuksen tiedot huolellisesti ja varaa pankkitunnukset lähellesi, sillä niitä tarvitaan palveluun tunnistautumisessa. Hakemuksen täytettyäsi saat lainapäätöksen välittömästi.

Limiitti-lainahakemus

Näin haet Limiitti-lainaa:

 1. Valitse kuinka paljon rahaa tarvitset ja valitse summa laskurista. Uudet asiakkaat saavat ensimmäinen 100-300 € noston ilman nostokuluja.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla. Saat maksukyvyllesi sopivan tarjouksen ja lainapäätöksen heti.
 3. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit valita milloin haluat rahat tilillesi. Voit käyttää pikanostoa tai normaalia nostoa (tarkista nostohinnat Limiitin sivuilta).

Rahan nostaminen Limiitti-tililtä

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja Limiitiltäsi kirjautumalla Omille sivuille tai tekstiviestillä. Tekstiviestinostoista veloitetaan pikanostokulu.

Maksuja yleisimpien pankkien tilille tehdään 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä, joten noston voi tehdä missä ja milloin tahansa, kunhan Limiittisi antaa myöten. Voit tehdä pikanostoja, jolloin rahat siirtyvät heti tilillesi tai ajoittaa noston edullisempaan hintaan esimerkiksi 6 tunnin päähän noston tekemisestä.

Nosto tekstiviestillä

 1. Valitse haluamasi nostosumma.
 2. Lähetä tekstiviesti NOSTO SUMMA numeroon 16520. Tekstiviesti on maksuton.
 3. Rahat siirretään tilillesi viipymättä.

Nosto omilla sivuilla

 1. Kirjaudu limiitti.fi -verkkopalveluun verkkopankkitunnuksilla tai henkilötunnus-varmistuskoodi -yhdistelmällä.
 2. Avaa välilehti “tee nosto” ja valitse nostettava summa.
 3. Valitse haluatko tehdä noston pikanostona vai ajoittaa sen tiettyyn ajankohtaan.

Nostokulut voi tarkistaa limiitti.fi -sivujen hinnastosta.

Takaisinmaksu

Limiitti-tililtä tehdyt nostot voi maksaa oman taloustilanteen mukaan joko kerralla tai kuukausierissä.

Minimilyhennys on 15 % avoimen luoton saldosta, mutta vähintään 50 € ja enintään 150 € Limiitin määrästä riippuen.

Laskujen eräpäivä määräytyy 30 päivän päähän noston tekemisestä. Eräpäivää voi muuttaa lisäpalveluiden kautta.

Maksullisiin lisäpalveluihin kuuluvat myös laskutustavan muutos, kuukausierän pienentäminen määräajaksi, lyhennysvapaa kuukausi ja maksuvapaa kuukausi.

Esimerkkilaina: 500 € tai 2 000 € jatkuva laina. Lainan nimelliskorko alk. 24 %, nostopalkkio alk. 5,0 % + 9,90 €. Esimerkiksi 1 500 € nosto ja takaisinmaksu 12 kk erissä, luoton arvioitu kokonaiskustannus 1 894 €. Vuosikorko 56,23 %. Todellinen vuosikorko 49,77-131,66 %.

Yhteystiedot

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Y-tunnus: 2360614-4

Puh. 010 219 5500
Email: asiakaspalvelu@limiitti.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-20.00, lauantaisin klo 10.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00. Vastaamme sähköposteihimme asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti.

www.limiitti.fi