Lendo – Lainaa luotettavasti 500-50 000 €

Lendo

Vuonna 2014 perustettu Lendo on yksi Pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä ja osa Pohjoismaiden suurinta mediakonsernia, Schibstedia.

Lendon tarjoamia rahoituspalveluja ovat:

  • Kulutusluotto
  • Joustoluotto
  • Reissuluotto
  • Vakuudettomat lainat
  • Yrityslainat
  • Lainojen yhdistäminen

Kilpailuta 15 pankkia ja rahoituslaitosta samalla hakemuksella

Pankkien lainatarjoukset, korot ja ehdot vaihtelevat huomattavasti ja sopivan lainatarjouksen löytäminen voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Lendo.fi -palvelun kautta tavoitat kymmeniä yhteistyöpankkeja samalla hakemuksella. Saat kätevästi yhteenvedon kaikista lainatarjouksista ja valitset vain niistä edullisimman.

Lendo välittää vakuudettomia 500-50 000 € kulutusluottoja, joita markkinoidaan yleisesti myös nimillä kuluttajaluotto, käyttöluotto, joustolaina ja vakuudeton laina. Yhteistä näillä luotoilla on, että lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia, vaan lainapäätös perustuu asiakkaan tietoihin.

Lendon kautta saadut lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat, kuin suoraan pankeista haettaessa. Palvelu saa palkkionsa suoraan pankilta, joten palvelun käyttö on kuluttajille maksutonta. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Korot, kulut ja takaisinmaksu

Hae lainaa, täytä lainahakemus ja pääset vertailemaan 15 pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjouksia. Lenson lainavertailu toimittaa kaikki lainatarjoukset yhdellä ja samalla hakemuksella.

Lainahakemuksen jälkeen voit vertailla lainoja ja valita niistä sinulle sopivimman lainatarjouksen. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten hakemuksen voi jättää myös varmuuden vuoksi.

Vakuudeton laina onnistuu ilman henkilötakauksia ja vakuuksia. Voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan, kuten puolison kanssa, jolloin varmistat, että saat lainaa parhain mahdollisin ehdoin.

Lendon lainahakemus

Millä korolla lainaa sitten saa? Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle pankkien sisäiseen riskiarviointiin perustuvan koron. Lainojen nimelliskorot vaihtelevat pankista riippuen 8-27 % välillä ja takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa takaisinmaksuajan lisäksi avausmaksu ja tilinhoitomaksun suuruus.

Voit myös alentaa nykyisten lainojesi kokonaiskustannuksia merkitsemällä sen hakemuksessa.

Esimerkkilaina: 4 000 € laina 4 vuoden takaisinmaksuajalla. Arvioitu lainanlyhennys 102 €/kk, aloitus- ja kuukausikulut 0 €, tilinhoitomaksut 0 €, nimelliskorko 10 % ja todellinen vuosikorko 10,47 %.

Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa takaisinmaksuajan lisäksi avausmaksu ja kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus. Lainan nimelliskorko vaihtelee 8-20 % välillä ja laina-aika 1-15 vuoden välillä. Koron lisäksi lainasta voidaan periä korkeintaan 150 € muita kuluja vuodessa.

Rahat tilille jopa muutamassa tunnissa

Pankista riippuen lainan saaminen tilillesi voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Pienemmät lainasummat siirretään yleensä tilille isoja lainasummia nopeammin.

Pankit eivät myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä, eikä Lendo voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin.

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tai lainasopimuksen mukaisesti ja voit halutessasi maksaa lainan kokonaan pois tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Tämä kaikki tapahtuu ilman lisäkuluja.

Yhteystiedot

Lendo Oy
Keskuskatu 1B
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2648283-7

Puh. 09 6899 8000
Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi

Asiakaspalvelu avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00.