Lainamaailma – Tavoita kerralla yli 20 lainanmyöntäjää

Lainamaailma.fi on Eone Oy:n lainanvälityspalvelu, jossa voit hakea lainatuotteita keskitetysti. Tämä tarkoittaa, että saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista sinun tarvitsee vain valita sinulle sopivin.

Lainamaailma välittää lainahakemukset yhteistyökumppaneilleen, joihin kuuluu noin 20 vakavaraista ja tunnettua pankkia ja rahoituslaitosta. Tämän jälkeen pääset seuraamaan sinulle tulevia tarjouksia reaaliajassa ja voit päättää minkä tarjouksen haluat hyväksyä, tai olla kokonaan hyväksymättä tarjouksia.

Palveluntarjoaja ei tee luottopäätöksiä, vaan lainasopimus syntyy aina asiakkaan ja lainanmyöntäjän välille. Lainamaailma saa palkkionsa lainanantajilta, joten palvelun käyttäminen ja lainatarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään!

Mikä on lainanvälittäjä?

Lainanvälittäjät ovat sinun eduksesi toimivia palveluja, joilla on käytössään vaihtelevia määriä yhteistyökumppaneita. Kumppaneita voivat olla pankit, rahoituslaitokset ja muut lainanmyöntäjät.

Kun haet lainaa välittäjän kautta, saat lainatarjouksia useilta lainanmyöntäjiltä ilman, että täyttäisit useita hakemuksia eri sivustoilla tai kävisit neuvottelemassa lainaa konttoreissa.

Lainanvälityspalvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä sen hyödyntäminen velvoita sinua mihinkään. Käyttämällä välittäjää saat lainan varmemmin ja edullisemmin lähes kaikissa tapauksissa.

Lainamaailma.fi lyhyesti

  • Lainaa 500-50 000 € ilman vakuuksia.
  • Laina-aika 1-12 vuotta.
  • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Lainamaailman laajaan yhteistyöverkostoon kuuluu 20 eri pankkia ja rahoituslaitosta.
  • Löydä edullisin ja tarpeisiisi mitoitettu laina.
  • Seuraa hakuprosessia online-palvelussa. Näet missä hakemus on käsittelyssä ja millä summilla.
  • Lainapäätös nopeasti. Voit saada lainapäätöksiä jo muutaman minuutin kuluessa. Voit päästä hyväksymään lainan ja saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.
  • Turvallinen. Palvelu käyttää salattua SSL-yhteyttä, joten tietosi ovat varmasti turvassa.
  • Ilmainen palvelu. Lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään.
  • 100 % kotimainen palvelu.

Lainan kilpailuttaminen palvelun kautta

Lainan hakeminen on helppoa, maksutonta ja se vie vain muutaman minuutin. Lainaa haetaan Lainamaailma.fi -verkkopalvelussa verkkohakemuksella. Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakemuksen tiedot lähetetään palvelun yhteistyöpankeille ja luotontantajille.

Hakijan antamat tiedot tarkistetaan joko lainanvälittäjän tai luotonantajan taholta. Mikäli hakemuksessa annetut tiedot ovat puutteelliset, sinua pyydetään täydentämään antamiasi tietoja sähköpostitse tai puhelimitse. Lainapäätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostitse tai kirjallisesti postilla.

Lainamaailma.fi -palvelun lainahakemus

Saat yleensä useita lainapäätöksiä ja muutamassa minuutissa. Kirjautumalla omilla tunnuksillasi palveluun, näet hakemuksesi tilan reaaliajassa: keneltä olet saanut tarjouksia, millä lainasummalla ja kuukausierällä sekä millä ehdoilla. Näet myös millä lainanmyöntäjillä hakemuksesi on vielä käsittelyssä ja jos et ole saanut tarjousta.

Yhä useamman lainanmyöntäjän kohdalla pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen suoraan palvelussa ja saat rahat tilillesi jo muutamassa minuutissa. Osassa hakemuksia voit joutua lähettämään lainahakemuksen liitteitä, jolloin laina on tililläsi yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Pankit ja muut lainanmyöntäjät määrittelevät jokaiselle hakijalle korot ja lainaehdot omiin sisäisiin riskiarvioihin perustuen. Näet lainasummat, takaisinmaksuajat ja lainaehdot sinulle toimitettavista lainatarjouksista.

Mikäli mahdollista, voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa lainansaantimahdollisuudet kasvavat ja saatte yhdessä myös usein paremmat korko- ja lainaehdot. Yhteishakija, joka voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen, on yhteisvastuullisesti vastuussa lainasta päähakijan kanssa. Voit täyttää yhteishakijan tiedot jo lainahakemuksessa.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Esimerkkikorko 10,4 %, kuukausierä 214,40 €/kk. Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 12 866,64 €. Todellinen vuosikorko 10,91 %.

Lainasumma voi olla 500-50 000 €. Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,5-50,5 %.

Lainasumma, korko, takaisinmaksu ja muut lainaehdot vaihtelevat lainanmyöntäjän antamien tarjousten mukaisesti. Näet lainaehdot kustannuksineen sinulle toimitettavista lainatarjouksista. Tämän jälkeen voit valita hyväksytkö lainan vai jäätkö odottelemaan parempia tarjouksia.

Lainaa voi lyhentää lainasopimuksen sisältämän takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti kuukausierissä, suuremmissa erissä tai maksaa pois kokonaan. Lainan takaisinmaksun ennakkosuunnitelmia nopeammin voi tehdä ilman lisäkustannuksia, jolloin maksat korkoa vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Yhteystiedot

Lainamaailma.fi / Eone Oy
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus: 1716336-7

Puh. 09 2311 3620
Email: info@lainamaailma.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma-to klo 9.30-16.30 ja pe klo 9.30-15.00.

www.lainamaailma.fi