Lainaamo – 500-20 000 € kulutusluotto alk. 8 % korolla

Lainaamo on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa erilaisia laina- ja kulutusluottotuotteita. Lainaamo sopii heille, jotka tarvitsevat rahaa arjen pieniin tai suurempiinkin hankintoihin. Nettihakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kulutusluottoja myönnetään 500 €:sta aina 20 000 € saakka. Korot ovat kiinteät (alkaen 8 %) ja laina-aikaa voi saada jopa 10 vuotta. Laina-aikoihin on mahdollista tehdä muutoksia myöhemminkin.

Meillä kaikilla ei ole mahdollisuuksia saada lainoille vakuuksia tai takaajia, tai jonottaa pankeissa silloin, kun rahantarve on akuutti. Lainaamosta saat henkilökohtaisen luottoluokituksen, jonka perusteella saat henkilökohtaisen lainatarjouksen. Kiinteät korot suojaavat yllätyksiltä, eivätkä aja sinua taloudelliseen ahdinkoon.

Lainaamon 500-20 000 € kulutusluotto sopii arjen ja vapaa-ajan menojen rahoittamiseen. Tyypillisiä lainan käyttökohteita ovat kodin remontointi, sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.

Lainaamo lyhyesti

 • Lainasumma 500-20 000 € oman tarpeesi mukaan.
 • Laina-aika 2-10 vuotta, sovita kuukausierä itselle sopivaksi. Kuukausierä alk. 26 €/kk.
 • Joustavaa lainaa ilman vakuuksia ja takauksia.
 • Kiinteä korko on henkilökohtainen (alk. 8 %) ja pitää kulut kurissa.
 • Ei piilokuluja, kaikki kulut kerrottu selkeästi.
 • Yksilöllinen lainatarjous heti ilmaisen hakemuksen jälkeen.
 • Joustava. Maksa kaikki pois ilman lisäkuluja, ota lyhennysvapaata tai korota 3 kk välein.

Lainan hakeminen

Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä omiin tarpeisiin ja maksukykyyn sopiva lainasumma ja laina-aika, jotta et rasita talouttasi turhaan. Pidempi laina-aika mahdollistaa pienemmän kuukausierän ja rahaa jää myös muuhun käyttöön. Luoton tarkoitus on kuitenkin parantaa sen hetkistä rahatilannetta, eikä kiristää henkilökohtaista taloutta. Sopivaa lainasummaa, laina-aikaa ja kuukausierää on helppo arvioida Lainaamon etusivulta löytyvällä lainalaskurilla.

Lainaamon laskurilla voit mitoittaa lainan itselle sopivaksi

Ketkä voivat hakea lainaa?

 • Vakituisesti Suomessa asuvat
 • Vähintään 20-vuotiaat
 • Käytössä suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainaamon kulutusluottoa haetaan lainapalvelusta löytyvällä verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat heti yksilöllisen lainatarjouksen, joka muodostuu antamiesi tietojen perusteella.

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen sinun tulee toimittaa kopio viimeisimmästä palkkakuitista, eläkepäätöksestä, verotuspäätöksestä tai muu pyydetty tosite. Liitteet voit lähettää hakemuksen yhteydessä, sähköpostilla, tekstiviestillä tai postilla. Voit muokata hakemuksen tietoja kirjautumalla palveluun saamillasi henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Kun antamasi tiedot on tarkistettu, tulotiedot varmennettu ja lainahakemus lopullisesti hyväksytty, saat siitä ilmoituksen ja voit nostaa lainan heti, kun haluat. Rahat maksetaan tilillesi arkisin lainapalvelun aukioloaikoina.

Lainan korot ja kulut

Lainaamon lainoissa ja kulutusluotoissa ei ole ylimääräisiä piilokuluja. Luotto on tasaeräinen, kuukausittain takaisinmaksettava ja kiinteäkorkoinen laina, joka myönnetään antamiisi tietoihin mitoitettuna.

Kiinteäkorkoisen ja tasalyhenteisen lainan etu on, että siinä kulut eivät pääse yllättämään, vaan kuukausierä on aina sama. Alhaisimmillaan kuukausierä voi olla vain 25 €/kk.

Korko vaihtelee 9-18 % välillä ja se riippuu lainasummasta, laina-ajasta ja lainanantajan tekemästä luottokelpoisuusarviosta, johon vaikuttaa hakijan takaisinmaksukyky. Koron lisäksi lainasta veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu, jotka löytyvät verkkosivuilta voimassa olevasta hinnastosta.

Voit aina maksaa lainan ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja tai korottaa lainaa myöhemmin, yleensä edullisemmilla ehdoilla.

Takaisinmaksu

Lainaamo lähettää luottoja koskevat laskut sähköpostitse. Laskun eräpäivä on siirrettävissä ja lyhennysvapaita kuukausia voi hakea Lainaamon lainapalvelussa, mistä löytyvät myös lainan kokonaistilanne, laskut ja lainahakemuksen tiedot.

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, siitä on tehtävä ilmoitus lainanantajalle. Huomautukset lähetetään sähköpostin lisäksi postitse. Maksun laiminlyönnistä voidaan ilmoittaa luottorekisteriin.

Kun olet maksanut vähintään kolme maksuerää ja edellisen lainan nostamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, voit hakea lainaasi korotusta. Lainankorotusta haetaan verkkopalvelusta.

Yhteystiedot

Lainaamo Oy
Ratakatu 1 b A 10
00120 Helsinki

Y-tunnus: 2530714-8

Puh. 040 860 1001
Email: lainahakemus@lainaamo.fi

www.lainaamo.fi