Lainaa24 – Kilpailuta 500-50 000 € laina tarpeesi mukaan

Lainaa24.fi on lainanvälittäjä, jonka kautta saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia aina 50 000 € asti. Palvelu toimii yhteistyössä useiden tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten ja muiden luotonmyöntäjien kanssa. Kontaktien avulla se pyrkii löytämään asiakkailleen parhaan mahdollisen lainan.

Palvelun kautta saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, eikä sinun tarvitse pyytää tarjousta jokaiselta lainantarjoajalta erikseen. Voit seurata sekä hakuprosessia että lainatarjouksia reaaliajassa, ja päättää, minkä lainan otat.

Lainanvälittäjän kautta saat lainan yleensä nopeammin ja edullisemmin kuin hakiessasi lainaa vain yhdestä paikasta. Ja mikä parasta, palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, koska välittäjä saa palkkionsa suoraan lainanmyöntäjältä. Välittäjä ei veloita palvelumaksuja tai muitakaan kuluja.

Lainaa24.fi -palvelun välittämät lainatarjoukset koskevat vakuudettomia lainoja, mikä tarkoittaa, että et tarvitse lainan vakuudeksi minkäänlaista omaisuutta. Myöskään takaajia ei tarvita.

Lainaa24.fi - kotimainen lainapalvelu - kilpailuta 20 pankkia

Lainaa24.fi lyhyesti

  • Lainasumma 500-50 000 €
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
  • Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa
  • Vain luotettavilta ja tunnetuilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta
  • Seuraa hakuprosessia reaaliajassa
  • 100 % ilmainen palvelu

Hakeminen

Lainaa24.fi -lainapalvelun lainalasuri ja hakulomake

Lainaa24.fi -lainanvälityspalvelun kautta haetaan lainaa verkkohakemuksella. Täytettyäsi lainahakemuksen, lainatarjouksia voidaan toimittaa sinulle jo saman päivän aikana. Lainanmyöntäjästä riippuen voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä.

Suuntaa antavalla lainalaskurilla voit kokeilla kuukausikustannuksia eri lainasummilla ja laina-ajoilla, sekä mitoittaa lainaa omaan maksukykyyn sopivaksi. Kun olet miettinyt kuinka paljon lainaa tarvitset, täytä oikealla puolella oleva lainahakemus.

Hakemuksen lähettäminen ja lainan kilpailuttaminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Lainaa24.fi kilpailuttaa tarvitsemasi lainan puolestasi ja voit seurata hakuprosessia reaaliajassa.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on yleensä kannattavaa. Se parantaa mahdollisuuksia lainansaantiin ja madaltaa lainan korkoa ja muita kuluja. Yhteishakijalla tarkoitetaan yhteisvastuullisesti lainasta vastaa toista henkilöä. Se voi olla avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Lainaa24.fi -hakulomakkeella on oma osio yhteishakijan tiedoille.

Korot ja kulut

Lainan korko ja kulut riippuvat pankin, rahoituslaitoksen tai muun lainanmyöntäjän soveltamista lainaehdoista. Lainanmyöntäjät määrittelevät korkonsa yksilöllisesti lainanhakijan maksukyvyn perusteella. Korot, lainasummat ja takaisinmaksuajat vaihtelevat eri lainanmyöntäjien mukaan.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen ja saanut ensimmäiset lainatarjoukset, näet minkälaisia korkoja eri lainanantajat sinulle tarjoavat. Tarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon, mikä sisältää nimelliskoron lisäksi myös muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksun, tilinhoitomaksut ja muut.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan esimerkkikorko 10,4 %, kuukausierä 214,40 €/kk ja takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 12 866,64 €. Todellinen vuosikorko 10,91 %.

Todellinen vuosikorko vaihtelee lainanmyöntäjästä riippuen 4,5-50,5 % välillä laina-ajan ollessa 1-15 vuotta.

Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu suoritetaan tasaerissä kuukausittain. Voit milloin tahansa lyhentää lainaa sovittua nopeammin, jolloin lainan kustannukset pienenevät, tai maksaa koko lainan kerralla pois ilman lisäkuluja. Korkoja maksat aina vain siltä ajalta, minkä laina on ollut käytössäsi.

Lainojen yhdistäminen

Lainaa24.fi -palvelussa voit hakea myös lainojen yhdistämistä. Mikäli sinulla on useita korkeakorkoisia pienlainoja, osamaksuja, kulutusluottoja tai vippejä, voit hakea lainojen yhdistämistä yhdeksi edulliseksi lainaksi aina 50 000 € asti.

Kun lyhennät kerralla vain yhtä lainaa, saat sille pidemmän maksuajan ja säästät todennäköisesti myös koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lainojen yhdistäminen helpottaa myös taloudenpitoa, kun sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja kuukausittainen lyhennys.

Yhteystiedot

Lainaa24.fi
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus: 1716336-7

Puh. 09 2311 3680
Email: asiakaspalvelu@lainaa24.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma-to klo 9.30-16.30 ja pe klo 9.30-15.00.

www.lainaa24.fi