Komplett Bank – 1000-50 000 € kulutusluotto

Komplett Bank Suomi logo

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen online-pankki ja lainanantaja, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia 50 000 € asti. Se on saavuttanut nopeasti vankan aseman luotettavana, joustavana ja nopeana pankkina. Komplett Bank toimii vain internetissä, joten se tarjoaa kustannustehokkaampia ratkaisuja kuin monet perinteiset pankit. Se toimii Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. Komplett Bank on osa Komplett Group -konsernia.

Komplett Bankin Suomen lainatyyppejä ja -ratkaisuja:

 • Joustoluotot
 • Kulutusluotto
 • Laina ilman vakuuksia
 • Lainaa moneen tarpeeseen
 • Autolaina

Lainantarjoajan erikoisalaa ovat kulutusluotot, joilla se tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin. Komplett Bankin tavoitteena on tehdä niin arjesta kuin juhlasta joustavaa.

Miten Joustoluotto toimii?

Komplett Bank tarjoaa Joustoluottoa jopa 50 000 € asti ilman vakuuksia. Se eroaa muista jatkuvista luotoista siten, että siinä ei ole lyhennyspakkoa. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää luottoa kuukausittain, vaan voit päättää takaisinmaksuaikataulusta itse.

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa 1000-50 000 € ja nimelliskorko on vain 4,9-19,99 %. Joustoluotossa ei ole määriteltyä laina-aikaa, joten takaisinmaksun tahdista päätät aina itse ja voit maksaa takaisin milloin tahansa. Lainasta veloitetaan vain kuukausittaiset korot ja kulut. Voit käyttää Joustoluottoa myös uudelleen sinulle myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääoma on maksettu takaisin, ja maksat korkoa vain käytetystä luottomäärästä.

Luotoissa ei ole piilokuluja tai -maksuja. Hintatiedot ja lainaehdot ovat näkyvästi esillä, joten tiedät tasan tarkkaan, mistä maksat.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuoden maksuajalla (korko 12,6 %, avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk yhteensä 13 958 € eli 233 €/kk 60 kuukauden ajan. Todellinen vuosikorko 14,9 %.

Komplett Bankin Joustoluoton hyvät puolet:

 • Ei määriteltyä laina-aikaa. Voit maksaa takaisin milloin haluat. Ei lyhennyspakkoa!
 • Veloittaa vain korot ja lainanhoitokulut kuukausittain.
 • Uudelleenkäytä Joustoluottoa myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääomaa on maksettu takaisin.
 • Maksat korkoa vain käyttämästäsi luotosta.

Joustoluoton huonot puolet:

 • Eräpäivää ei voi muuttaa.
 • Ei maksuvapaita kuukausia.

Ketkä voivat hakea Joustoluottoa?

 • Joustoluoton saaminen ei edellytä vakuuksia.
 • Vähintään 23-vuotiaat.
 • Säännölliset tulot.
 • Asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
 • Lainan hakemista varten tarvitaan toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Joustoluoton hakeminen

Komplett Bank 2000 euron esimerkkilaina

Joustoluottoa voi hakea 1 000-50 000 euroa. Luoton nimelliskorko on 4,9-19,9 % ja se määritellään yksilöllisesti kullekin asiakkaalle tämän taloudellisen tilanteen, maksukyvyn, luoton määrän ja pankin sisäisten riskienhallintaprosessien perusteella.

Pienille luottosummille sinun tarvitsee toimittaa vain viimeisin palkkakuitti ja suuremmille summille myös verotuspäätös ja sen erittelyosa. Voit toimittaa pyydetyt dokumentit joko sähköisesti .pdf tai kuvamuotoisina (jpg, gif, png, tiff jne.) Joustoluotto-hakemuksen lähettämisen jälkeen tai sähköpostitse.

Voit allekirjoittaa lainasopimuksesi heti sähköpostiisi saapuvan linkin kautta. Hakemus allekirjoitetaan pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Joustoluotto-hakemukset siirtyvät käsittelyssä-tilaan ja ne käsitellään yleensä mahdollisimman pian. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat tarjouksen luottomäärästä.

Hakemuksen liitteitä ja niiden laatua ei tarkisteta ennen hakemuksen käsittelyä, joten kannattaa kiinnittää huomiota niiden laatuun. Liitteen tulee näkyä kokonaisuudessaan ja oltava riittävän tarkka, jotta se on selvästi luettavissa. Mikäli toimittamissa dokumenteissa/liitteissä on puutteita, saat tästä ilmoituksen sähköpostiisi. Älä lähetä aiemmin lähettämääsi liitettä uudelleen.

Miten laina maksetaan takaisin?

Joustoluoton eräpäivä on joka kuukauden 20. päivä. Eräpäivä on kaikille sama, eikä sitä voi muuttaa.

Laina maksetaan sähköpostilla tulevalla laskulla. Sinun tulee maksaa aina vähintään laskussa näkyvä “maksettava vähimmäissumma”. Joustoluotossa vähimmäissumma on edellisen kuukauden aikana kertyneet korot ja kulut.

Voit maksaa myös enemmän kuin vähittäissumman. Vähimmäissumman ylimenevä osuus lyhennetään lainasummasta. Voit nostaa ja maksaa Joustoluottoa haluamallasi tavalla myönnetyn luottorajan puitteissa.

Voit maksaa myös Joustoluottosi pois kokonaan, koska viitenumero on sama. Ota kuitenkin ensin yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat lainan ajantasaisen summan (ks. yhteystiedot alla).

Ellet ole saanut laskua, tarkista sähköpostin suodatinasetukset, jotta lasku ei ole mennyt roskaposteihin. Ellet löydä laskua, ota yhteyttä Komplett Bankin asiakaspalveluun.

Mikä on Lainaturvavakuutus?

Lainaturvavakuutus on Komplett Bankin yhteistyössä BNP Paribas Cardifin kanssa tarjoama lisäturva sinulle ja perheellesi.

Oletko miettinyt, mitä tapahtuu jos sairastut pidemmäksi aikaa tai menetät työkykysi tai työsi? Emme voi estää odottamattomia asioita, mutta voit ottaa Joustoluottoosi taloudellista tilannettasi parantavan Lainaturvavakuutuksen.

Vakuutus auttaa maksamaan luoton kuukausittaisen lyhennyksen. Kuukausikorvaus on joko vähimmäismääräsi tai 2 prosenttia jäljellä olevasta lainasta, riippuen siitä kumpi on korkeampi, aina 1 vuoteen saakka. Kuolemantapauksessa vakuutus kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka.

Lainaturvavakuutuksen kuukausimaksu on 0,3 % Joustoluoton kokonaissaldosta kuun lopussa.

Lainaturvavakuutusta voivat hakea kaikki Joustoluottoa hakevat asiakkaat. Voit ottaa Lainaturvavakuutuksen myös nykyiseen lainaasi ottamalla yhteyttä Komplett Bankin asiakaspalveluun.

Mikä on jälleenrahoitettava luotto?

Komplett Bank tarjoaa mahdollisuuden myös jälleenrahoittaa vanhat luottosi. Joustoluottoa hakiessa merkitse hakemukseen haluavasi jälleenrahoitusta. Tämän jälkeen toimita itse laatimasi lista jälleenrahoitettavista luotoistasi tai kopion edellisistä laskuistasi. Listalta tulee ilmetä luoton kokonaissumma, viitenumero, luotonantajan nimi sekä tilinumero, johon suoritus maksetaan. Listan voi toimittaa myös sähköpostitse pankin asiakaspalveluun.

Voinko hakea lainaan korotusta?

Komplett Bankin Joustoluotto on joustava luotto. Tämä tarkoittaa, että kun maksat nostamaasi lainaa takaisin, maksettu osuus palaa takaisin käyttöösi. Voit nostaa lainaa uudelleen käyttöösi sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Tarkkana huijausten kanssa!

Komplett Bank ei koskaan pyydä asiakkaaltaan pankkitunnuksia, luottokorttitietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja sähköpostitse tai puhelimitse. Se ei myöskään pyydä sinua vaihtamaan salasanaasi tai lähetä linkkiä salasanan vaihtamista varten. Nämä ovat huijausviestejä, jotka kannattaa poistaa linkkejä klikkaamatta ja lukematta.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Puhelinnumero: 09 42452288
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 9.00-16.00.

www.komplettbank.fi