Haenyt.fi – Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Haenyt.fi on suomalaisen Holla Onlinen lainapalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka, jopa 12 vuoden maksuajalla. Palvelu on suunnattu yli 20-vuotiaille, jotka haluavat löytää edullisimman lainaratkaisun tai yhdistää vanhat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Miksi siis tuhlaisit aikaa jättämällä lainahakemuksia moneen paikkaan, kun voit laittaa lainanantajat kilpailemaan sinusta asiakkaana?

Jo kymmeniätuhansia suomalaisia palvellut Haenyt.fi välittää lainahakemuksesi useille lainantarjoajille ja saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisällä. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä se velvoita hyväksymään saamiasi lainatarjouksia. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja valita niistä sopivimman. Voit myös hylätä kaikki ja jäädä odottelemaan parempaa ratkaisua. Lainan kilpailutus ei voisi olla helpompaa!

Haenyt.fi - Kilpailuta 500-50 000 € lainasi ilmaiseksi.

Näin Haenyt.fi -palvelu toimii:

  • Lainasumma 500-50 000 €
  • Laina-aika 1-12 vuotta
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Et tarvitse vakuuksia tai takuita
  • Täytä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia
  • Kilpailuta jopa 20 pankkia ja rahoituslaitosta
  • Valitse sinulle sopivin tarjous
  • Täysin maksuton palvelu!

Laina kilpailutetaan täyttämällä kaikilla laitteilla toimiva helppo verkkohakemus. Valitse lainasumma, laina-aika ja täytä hakijan esitiedot. Haenyt.fi välittää hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen ja saat lainatarjouksen jopa yli 20 lainanmyöntäjältä. Tarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan täysin samat, kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä lainanmyöntäjältä.

Hakemaasi lainaan ei tarvita omaisuutta vakuudeksi tai toista henkilöä lainan takaajaksi. Kilpailuttamalla saat kattavan tarjonnan saatavilla olevista lainoista ja annat luotonmyöntäjien kilpailla sinusta. Sinun tarvitsee vain valita paras tarjous – ja voit olla myös hyväksymättä yhtään saamaasi tarjousta. Palvelu on ilmainen, eikä se sido mihinkään.

Haenyt.fi kerää ja käsittelee tietoja luottamuksellisesti. Verkkoyhteydet on salattu turvallisella SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse käsiteltäviin tietoihin käsiksi.

Paljonko voit saada lainaa?

Voit hakea palvelun kautta 500-50 000 € lainaa. Luotonantajat käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kuinka paljon he voivat tarjota lainaa.

Jokainen lainanantaja käsittelee hakemuksesi ja määrittää lainallesi koron sisäiseen riskiarviointiin perustuen. Siihen vaikuttavat muun muassa työtilanteesi, tulosi sekä mahdollinen yhteishakija. Tarkka korkoprosentti selviää lainatarjouksesta.

Lainatarjousten arviointiin kannattaa käyttää tarjouksissa ilmoitettua todellista vuosikorkoa, joka ottaa lainan nimelliskoron lisäksi huomioon myös muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden maksuajalla. Lainan kokonaiskustannukset 12 866,64 €. Todellinen vuosikorko 10,91 %.

Esimerkki on viitteellinen. Myönnettävien lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5-50,5 % välillä.

Paremmat lainaehdot yhteishakijan kanssa

Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Yhteis- eli rinnakkaishakijalla tarkoitetaan toista henkilöä, joka vastaa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen on yleensä kannattavaa, koska se parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja saatte yhdessä todennäköisesti paremmat lainaehdot.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Onko sinulla ennestään useampi osamaksulaina, kulutusluotto tai pikavippi? Haenyt.fi -palvelun kautta voit hakea myös lainojen yhdistämistä yhdeksi edulliseksi lainaksi. Näin saat lainalle pidemmän takaisinmaksuajan ja säästät samalla koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lyhentämällä vain yhtä lainaa kerrallaan sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja kiinteä kuukausierä.

Voit milloin tahansa maksaa lainan pois joko kokonaan tai lyhentää sitä sovittua nopeammin. Mikäli päätät maksaa lainan aikaisemmin pois, voit tehdä sen ilman lisäkuluja. Korkoa maksat ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Saadaksesi lisää tietoa, ota yhteyttä suoraan luotonmyöntäjään, jolta olet lainan ottanut.

Voiko luottohäiriöinen hakea lainaa?

Myös henkilöt, joilla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä, voivat täyttää lainahakemuksen. Myönteinen lainapäätös on epätodennäköinen, mutta luotonantajat käsittelevät hakemukset tapauskohtaisesti. Haenyt.fi -palvelussa lainahakemuksen jättäminen on maksutonta.

Yhteystiedot

Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Y-tunnus: 2672272-2

Puh. Ei puhelinpalvelua
Email: asiakaspalvelu@haenyt.fi

www.haenyt.fi