Freedom Rahoitus – Yhdellä hakemuksella jopa 10 lainatarjousta

Freedom Rahoitus logo

Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä, jonka kautta voit kilpailuttaa lainatarjouksia henkilöasiakkaiden vakuudettomille lainoille yli kymmeneltä lainanmyöntäjältä. Palvelun idea on, että tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita lainanmyöntäjää ja näin varmistat parhaat mahdolliset ehdot lainallesi. Samalla säästät aikaa ja vaivaa hakea lainaa erikseen eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Freedom Rahoitus on osa Zmarta Groupia.

Vuodesta 1999 toiminut lainanvälityspalvelu tekee yhteistyötä useiden vakuudettomia kulutusluottoja myöntävien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Sen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Cashbuddy, Euroloan, Svea Ekonomi, Bank Norwegian, Santander, Collector, Lainaamo, Bigbank ja Credento, ja kumppaniverkosto kasvaa jatkuvasti. Toimimalla yhteistyössä vain vastuullisten toimijoiden kanssa, se varmistaa sekä toiminnan luotettavuuden että asiakkaidensa edunvalvonnan.

Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainoja, vaan toimii lainatarjousten kilpailuttajana ja vertailijana asiakkaidensa puolesta. Sen kautta voit hakea 500-50 000 € lainaa, joka parhaiten sopii nykyiseen tilanteeseesi.

Kulutusluotto on nopea laina

Kulutus- tai kuluttajaluotolla tarkoitetaan pankin tai rahoituslaitoksen lainana myöntämää luottoa. Freedom Rahoituksen kautta haetuille 1 000 euron ja jopa 60 000 euron kulutusluotoille ominaista on nopea käsittelyaika, eikä luoton saamiseen tarvita vakuuksia.

Vakuudeton laina tarkoittaa, ettei lainaa varten tarvita omaisuutta vakuudeksi, vaan luotonmyöntäjät tekevät lainapäätöksensä hakijan taloudellisten edellytysten perusteella.

Kulutusluotto otetaan kattamaan esimerkiksi kodin hankintoja, remontteja tai matkoja. Tarvitpa luottoa sitten pieneen tai suureen hankintaan, laina kannattaa aina kilpailuttaa.

Freedom Rahoituksen lainalaskuri (500-50 000 €)

Lainan hakeminen

Freedom Rahoitukselta voi hakea 1 000-60 000 € lainaa netissä tai puhelimitse. Täytä lainahakemuslomake vain muutamassa minuutissa, jonka jälkeen palvelulla on tarvittavat perustiedot tilanteestasi ja se voi auttaa sinua löytämään parhaan lainaratkaisun.

Täyttämällä lainahakemuksen mahdollisimman huolellisesti, varmistat hakemuksen nopean käsittelyn. Mikäli hakemuksesta puuttuu tietoja tai tositteita, lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä heti. Kaikki lainatarjoukset saat 1-2 arkipäivässä.

Kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen ja lähettänyt lainanmyöntäjän pyytämät liitteet, saat lopullisen lainapäätöksen. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakemasi lainasumma maksetaan tilillesi yleensä 1-3 arkipäivässä.

Lainanmyöntäjät tekevät luottopäätökset itsenäisesti asiakkaan antamien tietojen perusteella. Luottopäätös voi olla myönteinen, jolloin hakijalle myönnetään hänen hakemansa summa kokonaisuudessaan. Päätös voi olla myös muokattu, jolloin alkuperäistä lainasummaa on pienennetty tai laina-aikaa lyhenetty. Päätöksen ollessa kielteinen lainaa ei voida myöntää. Yleisimpiä syitä kielteiseen päätökseen ovat hakijan maksuhäiriömerkinnät. Pankit ja rahoituslaitokset eivät perustele kielteisiä luottopäätöksiä.

Rinnakkaishakija

Rinnakkais- eli yhteishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia. Erityisen hyödyllinen se on suurempia lainasummia haettaessa. Rinnakkaishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa, ja se voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso, ystävä tai sukulainen. Rinnakkaishakija vaikuttaa yleensä myönteisesti myös lainan korkoon ja muihin lainaehtoihin. Freedom Rahoituksen lainanhakulomakkeessa on oma kohta rinnakkaishakijalle, joten tiedot on helppo liittää hakuvaiheessa.

Lainojen yhdistäminen

Freedom Rahoitus tarjoaa mahdollisuutta myös lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa, että maksat yhdellä uudella lainalla pois pienemmät lainasi.

Lainojen yhdistäminen on usein kannattavaa, koska uuden lainan korko on yleensä alhaisempi. Samalla säästät lainanhoitokuluissa, eikä sinun tarvitse huolehtia useamman lainan lyhennyksistä.

Freedom Rahoitus tarjoaa uutta lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen jopa 50 000 € asti.

Korot ja kulut

Lainanvälityspalveluiden kautta haettaessa lainojen korot ovat aina yksilölliset ja määräytyvät luottokykysi mukaisesti. Lainan korkoon vaikuttavat myös luoton määrä ja takaisinmaksuaika. Korko on yleensä sidottu vallitseviin Euribor-korkoihin, mutta myös kiinteäkorkoisia lainoja voidaan myöntää.

Voit hakea lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, mikä vaikuttaa lainan kuukausierän suuruuteen. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi kuukausierä on.

Myös kuukausierät riippuvat lainanmyöntäjän kanssa tehtävästä lainasopimuksesta. Yleensä sopimukseen sisältyy lainan avausmaksu, kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä nostopalkkiot. Kuukausierä vaihtelee lainanmyöntäjän ja lainatuotteen mukaan. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat lainan kokonaismäärä, laina-aika ja korko. Voit etsiä sopivaa kuukausierää Freedom Rahoituksen lainalaskurilla.

Voit lyhentää lainaasi minimilyhennystä suuremmilla summilla tai maksaa sen kokonaan pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Esimerkkilaina: 10 000 € luotto 6 vuoden takaisinmaksuajalla ja 9,50 % nimelliskorolla. Avausmaksu 49 €, kuukausierä 183 € ja laskutuslisä 5 €/kk. Lainan kokonaiskustannukset 13 158 € ja todellinen vuosikorko 9,92 %.

Luotonantajat tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaisesti. Todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,99-20 %.

Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2207313-9

Puh. 09-42 41 44 00
Email: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma-ke klo 8.00-20.00 ja to-pe klo 8.00-18.00.

www.freedomrahoitus.fi