Fiksulaina – Lainaa 100 – 60 000 €

FiksuLaina logo

FiksuLaina.fi on kotimaisen WebCube Oy lainanvälityspalvelu, jossa voit yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Se tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa 100-60 000 euron suuruisia lainoja 1-15 vuoden maksuajalla. Fiksulainan lainatuote on kertaluontoinen kulutusluotto.

FiksuLaina.fi lyhyesti:

  • Lainamäärä: 100-60 000 €
  • Laina-aika: 1-15 vuotta
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Ilmainen – Palvelun käyttö on täysin maksutonta
  • Nopea – Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana
  • Riskitön – Päätät itse hyväksytkö saamasi lainatarjouksen
  • Turvallinen – Kaikki tiedonsiirto tapahtuu suojatun yhteyden yli
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Lainaa moniin tarpeisiin

Oletko harkinnut lomamatkaa, painaako remontti päälle tai haluaisitko päivittää auton uudempaan? Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, FiksuLaina auttaa löytämään oikean lainanantajan, kun etsit 100-60 000 euron suuruista lainaa 1-15 vuoden maksuajalla.

Palvelussa voi hakea myös pienlainojen, luottokorttivelkojen ja kulutusluottojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainakokonaisuudeksi, jolloin lainan kokonaiskustannukset, kuten korot ja kulut yleensä pienenevät.

Näin haet FiksuLainaa

FiksuLaina.fi:ssä lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Verkkopankkitunnuksia ei tarvita.

Lainaa haetaan täyttämällä maksuton lainahakemus, jossa kysytään lainasumman ja -ajan lisäksi esimerkiksi henkilö- ja asumistietoja, koulutusta, työtilannetta sekä velka- ja menoerittelyä. Mikäli mahdollista, lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainahakemuksen hyväksyminen helpottuu ja sen saa usein paremmilla ehdoilla ja alhaisemmalla korolla.

FiksuLaina.fi lainahakemus
FiksuLaina.fi lainahakemus

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, se käsitellään ja saat lainapäätöksen välittömästi. Samalla saat tunnukset OmaTili-sivuille, josta voit seurata lainatarjousten saapumista. Kun olet saanut riittävästi lainatarjouksia, voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja harkita niiden hyväksymistä.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden maksuajalla ja 9,5 % korolla. Avausmaksu 149 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk, jolloin kuukausierä 217,50 €/kk, takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 13 050 € ja todellinen vuosikorko 11,76 %.

Todellinen vuosikorko riippuu lainanantajan tekemästä riskianalyysistä ja vaihtelee välillä 4,19-50,5 %.

Yhteystiedot

FiksuLaina.fi / WebCube Oy
PL 13
63301 Alavus

Y-tunnus: 2658911-6

asiakaspalvelu@fiksulaina.fi
Ei asiakaspalvelua puhelimitse

www.fiksulaina.fi