Ferratum – 50-2 000 € laina tilillesi välittömästi

Ferratum - More than money for everyone

Ferratum Oyj on suomalainen rahoitusyhtiö. Se on niin sanottu FinTech-yhtiö eli yritys, joka yhdistää finanssipalvelut ja teknologian. Yhtiön päätuote on mobiililaitteilla haettavat pienlainat. Ferratum on listattu Frankfurtin pörssin päälistalle, ja yritys toimii Euroopassa 21 maassa sekä Uudessa-Seelannissa ja Kanadassa.

Ferratum sai alkunsa vuonna 2005, kun Jorma Jokela sai liikeidean luettuaan bangladeshilaisesta mikroluottojen keksijästä, Muhammad Yunusista. Jokela halusi tuoda mikroluotot myös Eurooppaan. Palvelu lanseerattiin nopeasti ja se laajeni jo seuraavana vuonna Ruotsiin ja Viroon. Kaksi vuotta myöhemmin sillä oli toimintaa jo kymmenessä maassa. Vuoden 2014 loppuun mennessä yhtiö oli myöntänyt lainoja jo yli miljoonalle asiakkaalle.

“More than money to everyone”

Yrityksen tavoitteena on tarjota palveluja, jotka ovat “more than money to everyone”, enemmän kuin rahaa kaikille. Se ymmärtää erilaisia elämäntilanteita ja tarjoaa luotettavilla aikuisille tukea hetkellisten taloudellisten haasteiden yli pääsemiseksi. Sinä päätät miten, milloin ja mihin rahasi käytät.

Ferratum tarkistaa lainanhakijoiden tiedot ja myöntää lainaa vain vastuullisille henkilöille. Lainat eivät sisällä yllättäviä piilokuluja ja kaikki kulut on eritelty täysin läpinäkyvästi. Näin voit mitoittaa lainan oman talouden ja takaisinmaksukyvyn mukaisesti.

Yrityksen tarjoama lainatuote on Ferratum Joustava-luotto – 2 000 € luottotili, jolta voit nostaa rahaa haluamasi suuruisissa erissä. Luottotili on jatkuvasti käytössäsi ja teet siltä helposti nostoja missä ja milloin vain vuorokauden ympäri.

Lainoja myönnetään vähintään 20-vuotiaille, luottokelpoisille ja raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille yksityishenkilöille.

Muista vastuullinen lainanotto!

Joustava-luotto uusille asiakkaille

Ferratum Joustava-luottotili

Ferratumin Joustava on 1-2 000 € suuruinen jatkuva luotto, joka on turvanasi kaikenlaisissa tilanteissa ja siltä nostat rahaa silloin, kun sitä tarvitset.

Joustava on käytössäsi sovittuun luottorajaan asti. Luottokortin tavoin takaisin maksettu osuus palaa käyttöösi ja on uudelleen nostettavissa omalta asiakastililtä ilman uutta luottohakemusta. Voit itse päättää milloin ja minkäsuuruisia nostoja teet.

Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi alle 5 minuutissa. Ensimmäinen nosto maksetaan klo 7-23 välisenä aikana lakisyistä ja jatkossa voit nostaa rahaa tililtäsi kellon ympäri.

Joustavasta ei makseta avaus- tai kuukausimaksuja, vaan nostat lainaa oman limiittisi sisällä. Luottoa lyhennät sopivin kuukausierin (min. 3 % saldosta, kuitenkin vähintään 20 €). Voit lyhentää luottoa kerralla myös enemmän ilman lisäkuluja.

Joustava lyhyesti:

  • Luottoa 2 000 € asti, nosta sopivissa erissä, kun tarvitset.
  • Käytössäsi 24/7 kaikilla laitteilla.
  • Nostokulu 0 €
  • Nimellinen vuosikorko 20,00 %
  • Todellinen vuosikorko 21,94 %
  • Minimilyhennys kuukausittain 3 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 20 €

Esimerkkilaina: 2 000 € määräaikainen jatkuva luotto. Nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Luoton kokonaiskustannus 2 216,65 € oletuksella, että asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk erissä. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika on 3-54 kk.

Yhteystiedot

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Puh. 0800 166 308
asiakaspalvelu@ferratum.fi

www.ferratum.fi