Ege.fi – 100 € pikalaina

Ege.fi

Ege.fi on EGE Finance Oy:n lainapalvelu, joka myöntää vakuudettomia pikalainoja yksityishenkilöille. EGE:n lainatuote on 100 euron suuruinen pikalaina 30 vuorokauden maksuajalla.

Elämässä tulee usein vastaan tilanteita, joissa käytettävissä olevat rahat ja välttämättömät menot eivät aikataulullisesti kohtaa. Sellaisia ovat esimerkiksi auton hajoaminen, kodinkoneen rikkoutuminen, sairastuminen tai vaikkapa ohittamaton ulkomaanmatka, joka on tarjouksessa juuri viikkoa ennen palkkapäivää. Egen pikavippi on helppo ja nopea ratkaisu saada hieman joustoa henkilökohtaiseen talouteen. Se on kohtuukorkoinen laina, jonka kulut ovat kiinteät. Se maksetaan takaisin eräpäivänä sitten, kun oma talous on tämänhetkistä paremmassa kunnossa.

EGE Finance on toiminut Suomen lainamarkkinoilla vuodesta 2009 lähtien. Yhtiön palvelukonsepti ja filosofia perustuu tyytyväisiin kanta-asiakkaisiin, jotka se haluaa palkita erilaisilla kampanjoilla ja tarjouksilla.

Ege.fi lyhyesti:

 • Lainasummat: 100 €
 • Laina-aika: 30 vrk
 • Lainatyyppi: vakuudeton pikavippi
 • Ikäraja: 20-70 vuotta
 • Luotettava kotimainen yritys
 • Helppo hakemus netissä
 • Turvallinen SSL-suojattu yhteys

Lainan hakeminen

Lainoihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mutta lainan hakijalla on oltava säännölliset tulot. Lainan suuruus voi olla 100-2 800 euroa ja takaisinmaksuaika 2-12 kuukautta.

Lainanhakijan tulee täyttää seuraavat vähimmäisedellytykset:

 • 20-70 vuoden ikä
 • Suomen kansalaisuus
 • Ei luottohäiriömerkintöjä
 • Hyvin raha-asiansa hoitanut

Ege.fi:n lainalaskuri

Lainaa haetaan ege.fi -verkkopalvelussa nettihakemuksella. Luotonhakija vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Ege myöntää lainoja vain asiakkaille, joiden hakemuksessa annetut tiedot voidaan tarkistaa ja tiedot ovat oikeat. Lainanhakijan henkilötiedot tarkistetaan väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n tai muusta luottotietojärjestelmästä.

Tarkistusten jälkeen luottopäätös toimitetaan tekstiviestillä ja lainasumma siirretään hakijan ilmoittamalle pankkitilille. Lainan kirjautumisessa menee 1-3 pankkipäivää asiakkaan pankista riippuen. Voit halutessasi tilata Ekspress-palvelun, jolloin rahat siirretään tilillesi 30 minuutin kuluessa.

Takaisinmaksu, korot ja kulut

Laina-aika ja koronmaksuvelvollisuus alkaa siitä päivästä, kun laina on kirjattu saapuneeksi hakijan pankkitilille, ja päättyy eräpäivänä laina-ajasta riippuen. Kaikki laina sekä siihen liittyvät korot ja kulut on maksettava takaisin viimeistään eräpäivänä. Voit halutessasi maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin myös ennen eräpäivää, eikä tästä koidu mitään lisäkuluja.

Ege.fi -lainapalvelun korko on vaihtuva. Tällä hetkellä se on 50 % koostuen 50 % marginaalista lisättynä korkolain mukaisella viitekorolla. Viitekoron suuruus määräytyy ensimmäisen pankkipäivän mukaan. Mikäli viitekoron arvo muuttuu, muuttuu myös lainan kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko.

Mikäli lainaa ei makseta eräpäivään mennessä, lainansaaja on velvollinen maksamaan viivästyskorkoa, joka on 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin korkolain viitekorko. Viivästyskorko on vähintään yhtä suuri kuin luotosta peritty normaalikorko. Jokaisesta maksuhuomautuksesta peritään 5 euroa. Lisäksi lainansaaja on vastuussa luoton, korkojen ja luoton hoitamiseen liittyvien kulujen maksamisesta.

Yhteystiedot

Ege Finance Oy
Bulevardi 7
00120 HELSINKI

Y-tunnus: 2229805-5

Puh: 0600-15858 (1,20 €/min)
E-mail: info@ege.fi

www.ege.fi