Autoluotto.fi – Lainaa auton hankintaan

Autoluotto.fi logo

Autoluotto.fi on suomalaisen LVS Brokers Oy:n lainapalvelu, joka on suunnattu vakuudetonta autolainaa etsiville. Se lupaa nopean hakukäsittelyn ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Palvelun kautta voit kilpailuttaa kaiken suuruisen lainat, jolloin edullisimman lainan hakeminen helpottuu. LVS Brokers ei toimi lainantarjoajana, vaan välittää lainahakemukset yhteistyökumppaneilleen, jotka tekevät tarjouksensa hakijalle.

Vakuudeton autolaina on helppo vaihtoehto, kun haluat lainapäätöksen heti ja tehdä nopeat kaupat. Autoluotto.fi:ssä voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella autolainasi yli 15 pankilla ja rahoitusyhtiöllä, jolloin saat useita vaihtoehtoja ja tehtäväksesi jää valita vain niistä paras. Lainahakemus on täysin ilmainen ja palvelu autoliikkeistä riippumaton, joten et sitoudu mihinkään.

Autoluotto.fi lyhyesti:

  • Lainasumma: 100-50 000 €
  • Laina-aika: 1-15 vuotta
  • 100 % kotimainen palvelu
  • Kilpailuttaa autolainasi yli 15 pankilla ja rahoitusyhtiöllä
  • Hakeminen ei maksa mitään
  • Nopea hakemuksen käsittely, rahat tilille jopa samana päivänä
  • Turvallinen SSL-suojattu yhteys
  • Jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta

Ketkä voivat hakea lainaa?

Autoluoton lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset ja täysivaltaiset Suomen kansalaiset, joilla on käytössään suomalainen pankkitili tunnistautumista ja hyväksytyn vastaanottamista varten.

Koska lainapäätöksen tekevät viime kädessä luotonantajat, lainaa voivat hakea myös eläkeläiset ja työttömät. Lainanantajat edellyttävät kuitenkin hakijoilta riittävää takaisinmaksukykyä. Hakijan luottotietoja voidaan kysyä Dun & Bradstreet Oy:n ja Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereistä.

Autoluotto.fi lainahakemus

Autoluottoa haetaan täyttämällä verkkohakemus osoitteessa autoluotto.fi. Yksin haettuna laina voi olla suuruudeltaan 100-3 000 € ja yhteishakijan kanssa yli 10 000 €. Maksuaika on yhdestä kymmeneen vuotta. Lainaan ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Esimerkkilaina: 10 000 € laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan avausmaksu 149 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja esimerkkikorko 9,5 %. Kuukausierä 217,50 €/kk ja takaisinmaksettava summa yhteensä 13 050 €. Todellinen vuosikorko 11,76 %.

Tarjottava todellinen vuosikorko riippuu luotonantajien tekemistä asiakaskohtaisista riskiarvioinneista. Vuosikorko vaihtelee välillä 4,19-50,5 %.

Yhteystiedot

Autoluotto.fi / LVS Brokers Oy
PL 644
00101 Helsinki

Käyntiosoite:

Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2521965-8

Asiakaspalvelu sähköpostitse: asiakaspalvelu@autoluotto.fi.

www.autoluotto.fi