Arkadia Rahoitus – Kilpailuttaa lainat puolestasi, ilmaiseksi

Arkadia Rahoitus on Draivi Media Oy:n ylläpitämä kotimainen lainapalvelu, joka helpottaa ja on apunasi oikeanlaisen rahoitusratkaisun löytämisessä. Palvelu lähettää lainahakemuksesi eteenpäin lainanvälittäjälle, joka kilpailuttaa hakemuksesi pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Lisäksi se auttaa lainanhaussa vertailemalla lainanantajia sekä jakamalla talousvinkkejä. Arkadia Rahoitus markkinoi Freedom Rahoituksen ja Rahalaitoksen luvanvaraisia lainapalveluja.

Arkadia Rahoitus - Kilpailuta laina ilman vakuuksia tai takaajia

Arkadia Rahoitus lyhyesti

  • Lainasumma 500-50 000 €
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
  • Lainatarjouksen pyytäminen on täysin maksutonta
  • Lainanvälittäjä kilpailuttaa hakemuksesi lainanantajilla
  • Voit kilpailuttaa myös vanhat lainasi ja säästää

Rahoituksen hakeminen

Rahoitusta voidaan myöntää raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille, vähintään 20-vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijan luottohäiriömerkintä estää lainan myöntämisen. Voit käyttää lainan autoon, remonttiin, veneeseen tai ihan vain kulutukseen – lainantarvettasi ei kysytä.

Rahoitusta haetaan helpolla ja nopealla verkkolomakkeella arkadiarahoitus.fi -palvelussa. Hakemuksen jättämisen jälkeen hakuprosessi siirtyy lainanvälittäjälle, joka käsittelee hakemuksesi loppuun. Hakemuksen jättäminen ei sido mihinkään, ja voit rauhassa miettiä haluatko hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset. Lainahakemuksen tila on tarkistettavissa lainanvälittäjältä.

Voit hakea lainaa myös yhteishakijan eli rinnakkaishakijan kanssa, mikä parantaa mahdollisuuksia lainansaantiin. Yhteishakijalla tarkoitetaan toista henkilöä, kuten puolisoa, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Erityisen hyödyllinen rinnakkaishakija on suurempia lainasummia haettaessa. Yhteishakija vaikuttaa yleensä hakijan kannalta positiivisesti myös lainasta perittävään korkoon ja muihin lainaehtoihin.

Lainan korot ja kulut

Lainan korko ja muut lainaehdot ovat yksilölliset, ja ne selviävät sähköpostitse tai puhelimitse saatavista lainatarjouksesta. Saat rauhassa harkita saamiasi vaihtoehtoja ja päättää haluatko hyväksyä vai hylätä saamasi tarjoukset.

Korko riippuu vallitsevasta taloustilanteesta ja lainanantajan sisäisestä riskiarvioinnista, jolla arvioidaan hakijan kykyä suoriutua lainan takaisinmaksusta. Normaalitilanteessa laina sidotaan vaihtuvakorkoisiin korkoihin, mutta viime aikoina suosiotaan ovat nostaneet myös kiinteäkorkoiset lainat.

Vaihtuvakorkoisessa lainassa laina tulee kalliimmaksi, mikäli korot nousevat. Vaikka korkotaso olisi matala, on korkojen vaihteluun syytä varautua jo etukäteen. Korkotason vaihtelun vaikutuksia lainan kokonaiskustannuksiin voi arvioida erilaisilla laskureilla. Yksi ratkaisu on sitoa laina kiinteään korkoon.

Kiinteäkorkoisessa lainassa korkojen nousulta suojautuminen on helpompaa. Kiinteäkorkoinen laina poistaa korkojen vaihtelun riskin, mutta myös sen hyödyt katoavat, mikäli korkotaso kääntyy laskuun. Molemmissa korkotyypeissä lainanhakija saa itse valita millä aikataululla ja minkä suuruisilla kuukausierillä hän haluaa lainaansa lyhentää.

Esimerkkilaina: 10 000 € 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Avausmaksu 150 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk. Nimelliskoron ollessa 10,9 % takaisinmaksettava summa on 13 465 € eli 216,93 €/kk. Todellinen vuosikorko on 13,13 %.

Todellinen vuosikorko vaihtelee tyypillisesti 4,9-50 % välillä.

Yhdistä vanhat lainasi ja säästä lainakuluissa

Onko sinulla useita lainoja, joista maksat kuukausittain useita lyhennyksiä? Arkadia Rahoitus tarjoaa mahdollisuutta helpottaa lainataakkaasi yhdistämällä luottokorttivelat ja pienlainat yhdeksi edulliseksi lainaksi. Palvelusta voit hakea lainojen yhdistämistä jopa 50 000 € asti.

Yhdistämällä vanhat lainat yhdeksi lainaksi, saat enemmän maksuaikaa ja kuukausierä tippuu. Samalla säästät korko- ja tilinhoitokuluissa, ja sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi.

Lainojen yhdistämiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Yhteystiedot

Arkadia Rahoitus / Draivi Media Oy
PL 215
00101 Helsinki

Y-tunnus: 2464551-6

Puh. 09 42705041
Email: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi

www.arkadiarahoitus.fi